Erisuguseid värskeid köögivilju vokiroogades kasutades säilitad vajalikud vitamiinid, säästad aega ja figuuri.

Ratatouille’ i vokk valge kala ja krevettidega Neljale 2 suuremat paprikat, tükeldatud 1 punane sibul, tükeldatud oliiviõli peotäis värskeid basiilikulehti 1 bakla¾aan, neljaks lõigatud, pehme osa eemaldatud ja tükeldatud 1 keskmine suvikõrvits, viilutatud 2 küüslauguküünt, peeneks hakitud 500 g kirsstomateid, poolitatud suur peotäis musti kivideta oliive 1-2 sl palsamiäädikat soola, musta pipart 500 g valge kala fileed (merilest, tursk) 300 g kooritud krevette ½ sidruni mahl   Aja oliiviõli pannil kuumaks ja prae selles kiirelt tükeldatud sibul ning küüslauk. Lisa veidi oliiviõli ning pane pannile paprika, bakla¾aaan, suvikõrvits ja basiilikulehed. Voki segades umbes viis minutit. Seejärel lisa tomatid, oliivid ja palsamiäädikas, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda kalafilee, maitsesta sidrunimahlaga ja voki eraldi pannil kuumas oliiviõlis. Seejärel sega köögiviljade hulka kala ja krevetid, Vajaduse korral veel maitsesta. Serveeri koos viilu ciabatta’ga. Erisuguseid värskeid köögivilju vokiroogades kasutades säilitad vajalikud vitamiinid, säästad aega ja figuuri. web hosting services top

Maitsev ja tervislik

jaanika Anton

Erisuguseid värskeid köögivilju vokiroogades kasutades säilitad vajalikud vitamiinid, säästad aega ja figuuri.

Maitsev ja tervislik

Ratatouille’ i vokk valge kala ja krevettidega

Neljale

2 suuremat paprikat, tükeldatud

1 punane sibul, tükeldatud

oliiviõli

peotäis värskeid basiilikulehti

1 bakla¾aan, neljaks lõigatud, pehme osa eemaldatud ja tükeldatud

1 keskmine suvikõrvits, viilutatud

2 küüslauguküünt, peeneks hakitud

500 g kirsstomateid, poolitatud

suur peotäis musti kivideta oliive

1-2 sl palsamiäädikat

soola, musta pipart

500 g valge kala fileed (merilest, tursk)

300 g kooritud krevette

½ sidruni mahl

 

Aja oliiviõli pannil kuumaks ja prae selles kiirelt tükeldatud sibul ning küüslauk. Lisa veidi oliiviõli ning pane pannile paprika, bakla¾aaan, suvikõrvits ja basiilikulehed. Voki segades umbes viis minutit. Seejärel lisa tomatid, oliivid ja palsamiäädikas, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda kalafilee, maitsesta sidrunimahlaga ja voki eraldi pannil kuumas oliiviõlis. Seejärel sega köögiviljade hulka kala ja krevetid, Vajaduse korral veel maitsesta. Serveeri koos viilu ciabatta’ga.

Erisuguseid värskeid köögivilju vokiroogades kasutades säilitad vajalikud vitamiinid, säästad aega ja figuuri.
Maitsev ja tervislik
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Maitsev ja tervislik
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri