Meelepärase maitse ja täidisega ¹okolaadikomme saab hõlpsalt teha ka kodus, kui teada, milliseid apse vältida.

Šokolaad ei ole mitte ainult maitsev ja ilus, vaid ka väga pirtsakas. Kui ei tea, kuidas temaga ümber käia, siis suure tõenäosusega tabab sind pettumus töö igal etapil ― täidis ei tahene, komm laseb läbi, muster valgub laiali. Šokolaadi puhul on väga oluline jälgida selle temperatuuri ja proportsioone, millest kõrvale kaldumine muudab kauni kommi loomise pettumuste õhtuks. Trühvli kõige tähtsam osa on tädis. See määrab kommi maitse, kuna täidise mass selles on kõige suurem. Klassikaline täidis on segu rõõsast koorest ja šokolaadist. Parem on see valmistada päev enne kommi ennast, kuna tahanemiseks on vaja aega. Täidise valmistamisel ei maksa kiirustada ega panna seda külmkappi tahenema ― kristalliseerumine peab toimuma toatemperatuuril. Segades komponente õiges proportsioonis ja õigel temperatuuril, taheneb täidis ise ning seda pole vaja külmikusse panna. Mis on õiged proportsioonid? Kui valmistada trühvlit tumeda šokolaadi baasil (kakaosisaldus 54-70%), siis šokolaadi peab võrreldes koorega olema 1,5 korda ehk 300 g šokolaadi ja 200 g koort. Kui täidis teha piimašoolaadist, siis peab seda võrreldes koorega olema 2,5 korda ehk 500 g šokolaadi ja 200 g koort, seejuures peab koore temperatuur olema 95 C. Soovitus. Ära kunagi vala šokolaadi keevat koort, sest siis täidis ei tahene! Soovides täidist maitsestada, siis lisa kõik koostisosad koore, mitte šokolaadi ja koore valmissegusse. Meelepärase maitse ja täidisega ¹okolaadikomme saab hõlpsalt teha ka kodus, kui teada, milliseid apse vältida. web hosting services top

Pühadekommid

Anna Seda¹eva, Chocelite pea¹okolaadimeister

Meelepärase maitse ja täidisega ¹okolaadikomme saab hõlpsalt teha ka kodus, kui teada, milliseid apse vältida.

Pühadekommid

Šokolaad ei ole mitte ainult maitsev ja ilus, vaid ka väga pirtsakas. Kui ei tea, kuidas temaga ümber käia, siis suure tõenäosusega tabab sind pettumus töö igal etapil ― täidis ei tahene, komm laseb läbi, muster valgub laiali. Šokolaadi puhul on väga oluline jälgida selle temperatuuri ja proportsioone, millest kõrvale kaldumine muudab kauni kommi loomise pettumuste õhtuks.

Trühvli kõige tähtsam osa on tädis. See määrab kommi maitse, kuna täidise mass selles on kõige suurem. Klassikaline täidis on segu rõõsast koorest ja šokolaadist. Parem on see valmistada päev enne kommi ennast, kuna tahanemiseks on vaja aega. Täidise valmistamisel ei maksa kiirustada ega panna seda külmkappi tahenema ― kristalliseerumine peab toimuma toatemperatuuril. Segades komponente õiges proportsioonis ja õigel temperatuuril, taheneb täidis ise ning seda pole vaja külmikusse panna.

Mis on õiged proportsioonid? Kui valmistada trühvlit tumeda šokolaadi baasil (kakaosisaldus 54-70%), siis šokolaadi peab võrreldes koorega olema 1,5 korda ehk 300 g šokolaadi ja 200 g koort. Kui täidis teha piimašoolaadist, siis peab seda võrreldes koorega olema 2,5 korda ehk 500 g šokolaadi ja 200 g koort, seejuures peab koore temperatuur olema 95 C.

Soovitus. Ära kunagi vala šokolaadi keevat koort, sest siis täidis ei tahene! Soovides täidist maitsestada, siis lisa kõik koostisosad koore, mitte šokolaadi ja koore valmissegusse.

Meelepärase maitse ja täidisega ¹okolaadikomme saab hõlpsalt teha ka kodus, kui teada, milliseid apse vältida.
Pühadekommid
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Pühadekommid
EKSPERT

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri