Paljudes peredes on kombeks koguneda pühapäeviti ühise laua taha, mekkida head ja paremat ning arutleda elu üle. Milliseid koduseid, kuid argiroogadest veidi erilisemaid toite pakkuda?

Krõbekala Krõbekana teate? See on seesama, aga kalast. Kuna kaste on selles retseptis pigem glasuuriks ja maitse andmiseks, siis serveeri krõbedaid kalatükke pigem suupistena lihtsalt ampsamiseks. Kogus: kahele Valmistusaeg: 20–25 minutit 450 g valget kala 125 g kartulitärklist 1 munavalge 0,5 tl soola õli praadimiseks Kaste: 3 väikest küüslauguküünt 2 cm jupp ingverit 3 sl õli 1 sl seesamiõli 3 sl sojakastet 3 sl mett 2 peotäit värsket hakitud murulauku 2 sl musti röstitud seesamiseemneid Lõika kala suupärasteks kuubikuteks. Klopi munavalge koos soolaga veidi vahule ja kalla kalatükkidele. Sega korralikult läbi. Veereta kalatükke tärklises. Vala pannile rohkelt õli (1 cm paksune kiht). Kui õli on korralikult kuumenenud, siis tõsta tärklisega kaetud kalatükid õlisse. Küpseta ühelt ja teiselt poolt korralikult krõbedaks ja kuldseks. See võtab aega ca 5 minutit olenevalt kalatükkide paksusest. Tõsta kalatükid majapidamispaberile nõrguma. Valmista kaste. Selleks kuumuta pannil õlid. Lisa pressitud küüslauk ja ingver (selle võib samuti ajada läbi küüslaugupressi). Sega ning lisa sojakaste ja mesi. Lase kastmel korraks keema tõusta, tõsta pann tulelt ning sega ühtlaseks. Vala kaste kalale. Puista peale ka hakitud murulauku, seesamiseemneid ja sega kõik korralikult läbi, kuni kaste katab ühtlaselt kõiki kalatükke. Paljudes peredes on kombeks koguneda pühapäeviti ühise laua taha, mekkida head ja paremat ning arutleda elu üle. Milliseid koduseid, kuid argiroogadest veidi erilisemaid toite pakkuda? web hosting services top

Argisest erilisem

Andra Kalda

Paljudes peredes on kombeks koguneda pühapäeviti ühise laua taha, mekkida head ja paremat ning arutleda elu üle. Milliseid koduseid, kuid argiroogadest veidi erilisemaid toite pakkuda?

Argisest erilisem

Krõbekala

Krõbekana teate? See on seesama, aga kalast. Kuna kaste on selles retseptis pigem glasuuriks ja maitse andmiseks, siis serveeri krõbedaid kalatükke pigem suupistena lihtsalt ampsamiseks.

Kogus: kahele

Valmistusaeg: 20–25 minutit

450 g valget kala

125 g kartulitärklist

1 munavalge

0,5 tl soola

õli praadimiseks

Kaste:

3 väikest küüslauguküünt

2 cm jupp ingverit

3 sl õli

1 sl seesamiõli

3 sl sojakastet

3 sl mett

2 peotäit värsket hakitud murulauku

2 sl musti röstitud seesamiseemneid

Lõika kala suupärasteks kuubikuteks. Klopi munavalge koos soolaga veidi vahule ja kalla kalatükkidele. Sega korralikult läbi. Veereta kalatükke tärklises. Vala pannile rohkelt õli (1 cm paksune kiht). Kui õli on korralikult kuumenenud, siis tõsta tärklisega kaetud kalatükid õlisse. Küpseta ühelt ja teiselt poolt korralikult krõbedaks ja kuldseks. See võtab aega ca 5 minutit olenevalt kalatükkide paksusest. Tõsta kalatükid majapidamispaberile nõrguma.

Valmista kaste. Selleks kuumuta pannil õlid. Lisa pressitud küüslauk ja ingver (selle võib samuti ajada läbi küüslaugupressi). Sega ning lisa sojakaste ja mesi. Lase kastmel korraks keema tõusta, tõsta pann tulelt ning sega ühtlaseks. Vala kaste kalale. Puista peale ka hakitud murulauku, seesamiseemneid ja sega kõik korralikult läbi, kuni kaste katab ühtlaselt kõiki kalatükke.

Paljudes peredes on kombeks koguneda pühapäeviti ühise laua taha, mekkida head ja paremat ning arutleda elu üle. Milliseid koduseid, kuid argiroogadest veidi erilisemaid toite pakkuda?
Argisest erilisem
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Argisest erilisem
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri