Musta leiba oleme harjunud toidu kõrvale ampsama, kuigi leivast on võimalik teha erinevaid suupisteid, argipäevaroogi ja isegi maiuspalasid. Vabariigi sünnipäevaks sobivad need suurepäraselt!

Musta leiva trühvlid peedi ja kiluga Kogus: 15 tk Valmistamisaeg: 20 minutit 100 g toorjuustu 50 g kilufileesid 70 g musta leiba (1 leivaviil) 50 g riivitud keedetud peeti 2 sl hakitud murulauku soola, pipart riivleiba Pigista peedist liigne vedelik välja. Pudista leivaviil näppude vahel väiksemaks. Haki kala peeneks ning sega peedi, toorjuustu, leivapuru ja hakitud murulauguga. Lisa maitse järgi soola ja pipart. Puista taldrikule riivleib, millele tõsta väike kogus kala-toorjuustumassi ja veereta sellest suupärased pallikesed. * Kilu asemel võid kasutada ka heeringat või soolalõhe. * Riivleiva valmistamiseks kuivata leivaviile 200 kraadi juures 5‒8 minutit, lase jahtuda ning peenesta köögikombainis peeneks puruks. Musta leiba oleme harjunud toidu kõrvale ampsama, kuigi leivast on võimalik teha erinevaid suupisteid, argipäevaroogi ja isegi maiuspalasid. Vabariigi sünnipäevaks sobivad need suurepäraselt! web hosting services top

Peotoidud mustast leivast

Andra Kalda

Musta leiba oleme harjunud toidu kõrvale ampsama, kuigi leivast on võimalik teha erinevaid suupisteid, argipäevaroogi ja isegi maiuspalasid. Vabariigi sünnipäevaks sobivad need suurepäraselt!

Peotoidud mustast leivast

Musta leiva trühvlid peedi ja kiluga

Kogus: 15 tk

Valmistamisaeg: 20 minutit

100 g toorjuustu

50 g kilufileesid

70 g musta leiba (1 leivaviil)

50 g riivitud keedetud peeti

2 sl hakitud murulauku

soola, pipart

riivleiba

Pigista peedist liigne vedelik välja. Pudista leivaviil näppude vahel väiksemaks. Haki kala peeneks ning sega peedi, toorjuustu, leivapuru ja hakitud murulauguga. Lisa maitse järgi soola ja pipart. Puista taldrikule riivleib, millele tõsta väike kogus kala-toorjuustumassi ja veereta sellest suupärased pallikesed.

* Kilu asemel võid kasutada ka heeringat või soolalõhe.

* Riivleiva valmistamiseks kuivata leivaviile 200 kraadi juures 5‒8 minutit, lase jahtuda ning peenesta köögikombainis peeneks puruks.

Musta leiba oleme harjunud toidu kõrvale ampsama, kuigi leivast on võimalik teha erinevaid suupisteid, argipäevaroogi ja isegi maiuspalasid. Vabariigi sünnipäevaks sobivad need suurepäraselt!
Peotoidud mustast leivast
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Peotoidud mustast leivast
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri