Päevade pikenedes võib olla tahtmist kööginurgas vaaritada aina vähem. Alljärgnevate retseptide järgi valmivad toidud lihtsalt ja aitavad aega kokku hoida.

Ahjupotiliha rosmariini, küüslaugu ja viskiga Ahjupotis küpsenud liha on mõnus mugavustoit, mille valmistamiseks ei ole vaja palju, kuid on vaja õigeid komponente – tugeva iseloomuga maitseaineid ja vedelikku, milles liha haudub ja maitseid kogub. Kogus – 5-6le Valmistamisaeg – 1 h 25 minutit 1 kg sea abatükk 1 rosmariinioks 1 küüslaugumugul 2 sibulat 2 sl mahedat magusat sinepit soola, pipart 2 pitsi viskit 200 ml vett 200 ml kohvi- või rõõska koort Lõika sibulad sektoriteks ning eralda küüslauguküüned ja vajuta noa lameda poolega katki. Kuumuta pannil veidi õli. Määri liha julgelt soola ja pipraga kokku ning pruunista igast küljest. Tõsta ahjupotti. Määri liha sinepiga kokku. Lisa sibulasektorid, küüslauguküüned ja rosmariin. Vala poti põhjale 200 ml keevat vett ja liha pinnale 1 pits viskit. Tõsta kaas potile ja pott ahju. Küpseta 180 kraadi juures 1,5 h. Vala koor lihakastmesse ja sega läbi, seejärel lihale ka teine pits viskit ning tõsta pott uuesti umbes 5 minutiks ahju. Serveeri meelepärase lisandiga. *rõõsa koore võid asendada ka 100 g hapukoorega. Päevade pikenedes võib olla tahtmist kööginurgas vaaritada aina vähem. Alljärgnevate retseptide järgi valmivad toidud lihtsalt ja aitavad aega kokku hoida. web hosting services top

Kiirelt ja lihtsalt!

Andra Kalda

Päevade pikenedes võib olla tahtmist kööginurgas vaaritada aina vähem.
Alljärgnevate retseptide järgi valmivad toidud lihtsalt ja aitavad aega kokku hoida.

Kiirelt ja lihtsalt!

Ahjupotiliha rosmariini, küüslaugu ja viskiga

Ahjupotis küpsenud liha on mõnus mugavustoit, mille valmistamiseks ei ole vaja palju, kuid on vaja õigeid komponente – tugeva iseloomuga maitseaineid ja vedelikku, milles liha haudub ja maitseid kogub.

Kogus – 5-6le

Valmistamisaeg – 1 h 25 minutit

1 kg sea abatükk

1 rosmariinioks

1 küüslaugumugul

2 sibulat

2 sl mahedat magusat sinepit

soola, pipart

2 pitsi viskit

200 ml vett

200 ml kohvi- või rõõska koort

Lõika sibulad sektoriteks ning eralda küüslauguküüned ja vajuta noa lameda poolega katki. Kuumuta pannil veidi õli. Määri liha julgelt soola ja pipraga kokku ning pruunista igast küljest. Tõsta ahjupotti. Määri liha sinepiga kokku. Lisa sibulasektorid, küüslauguküüned ja rosmariin. Vala poti põhjale 200 ml keevat vett ja liha pinnale 1 pits viskit. Tõsta kaas potile ja pott ahju. Küpseta 180 kraadi juures 1,5 h. Vala koor lihakastmesse ja sega läbi, seejärel lihale ka teine pits viskit ning tõsta pott uuesti umbes 5 minutiks ahju. Serveeri meelepärase lisandiga.

*rõõsa koore võid asendada ka 100 g hapukoorega.

Päevade pikenedes võib olla tahtmist kööginurgas vaaritada aina vähem. Alljärgnevate retseptide järgi valmivad toidud lihtsalt ja aitavad aega kokku hoida.
Kiirelt ja lihtsalt!
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kiirelt ja lihtsalt!
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri