Augustikuu toidulaud on veel üsna värske ja mitmekesine. Naudi tomateid ning kurke, kasuta ära kukeseene- ja kirsiaeg ning võta vastu esimesed sügisviljad varajaste õunte näol.

Tomatine risoto See lihtne ja maitsev mugavustoit ei nõua palju komponente ega aega. Kui soovid, kasuta vee või veini asemel puljongit. Valmistamiseaeg: 30 minutit. Kogus: kahele. 400 g tomateid           4 sl võid    2 sl oliiviõli 2 väikest punast sibulat 2 küüslauguküünt      2 dl risoto-riisi             2 dl poolkuiva valget veini           u 5 dl keeva vett 2 sl tomatipastat         50 g parmesani suur peotäis värsket basiilikut soola, pipart Kuumuta pannil õli ja või. Haki tomatid ja sibulad peeneks. Pane sibul pannile ning kuumuta minutitke, siis lisa pressitud küüslauk. Sega juurde riis ja kuumuta pidevalt segades paar minutit. Lisa valge vein ja sega, kuni vein imbub riisi sisse. Vala pool kuumast veest riisi sekka ja sega läbi. Iga 10 minuti järel kalla juurde uus kogus kuuma vett, sega hulka tomatid ja tomatipasta. Viimase veekogusega lisa riivitud parmesan, hakitud basiilik, sool ja must pipar. Tõsta tulelt, kata kaanega ning lase paar minutit seista. Serveeri riivitud parmesani, värskete tomativiilude ja basiilikuga. *Õige risoto on kleepuva tekstuuriga, milles riisiterad jäävad veidi krõmpsuvad. Augustikuu toidulaud on veel üsna värske ja mitmekesine. Naudi tomateid ning kurke, kasuta ära kukeseene- ja kirsiaeg ning võta vastu esimesed sügisviljad varajaste õunte näol. web hosting services top

Helde august

Andra Kalda

Augustikuu toidulaud on veel üsna värske ja mitmekesine. Naudi tomateid ning kurke, kasuta ära kukeseene- ja kirsiaeg ning võta vastu esimesed sügisviljad varajaste õunte näol.

Helde august

Tomatine risoto

See lihtne ja maitsev mugavustoit ei nõua palju komponente ega aega. Kui soovid, kasuta vee või veini asemel puljongit.

Valmistamiseaeg: 30 minutit.

Kogus: kahele.

400 g tomateid          

4 sl võid   

2 sl oliiviõli

2 väikest punast sibulat

2 küüslauguküünt     

2 dl risoto-riisi            

2 dl poolkuiva valget veini          

u 5 dl keeva vett

2 sl tomatipastat        

50 g parmesani

suur peotäis värsket basiilikut

soola, pipart

Kuumuta pannil õli ja või. Haki tomatid ja sibulad peeneks. Pane sibul pannile ning kuumuta minutitke, siis lisa pressitud küüslauk. Sega juurde riis ja kuumuta pidevalt segades paar minutit. Lisa valge vein ja sega, kuni vein imbub riisi sisse. Vala pool kuumast veest riisi sekka ja sega läbi. Iga 10 minuti järel kalla juurde uus kogus kuuma vett, sega hulka tomatid ja tomatipasta. Viimase veekogusega lisa riivitud parmesan, hakitud basiilik, sool ja must pipar. Tõsta tulelt, kata kaanega ning lase paar minutit seista. Serveeri riivitud parmesani, värskete tomativiilude ja basiilikuga.

*Õige risoto on kleepuva tekstuuriga, milles riisiterad jäävad veidi krõmpsuvad.

Augustikuu toidulaud on veel üsna värske ja mitmekesine. Naudi tomateid ning kurke, kasuta ära kukeseene- ja kirsiaeg ning võta vastu esimesed sügisviljad varajaste õunte näol.
Helde august
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Helde august
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri