Lihavõtted on üks neist pühadest, mil katame laua rikkalikult ning sööme isuga head-paremat. Kui teistel pühadel on laual pigem traditsioonilised toidud, siis ülestõusmispühad jätavad perenaisele katsetamisrõõmu.

Soolalõhesalat taimse vürtsika majoneesiga Taimse majoneesi valmistamiseks kasuta rasvasemat taimset piima, muidu ei lähe majonees paksuks. Kogus: kahele. Valmistamisaeg: 20 minutit. TAIMNE MAJONEES: 100 ml sojapiima 2 tl mett 1 tl mahedat sinepit 3–4 sl sidrunist pressitud mahla noaotsaga soola 150 ml mahedamaitselist õli 1 sl hakitud marineeritud jalapenosid Pane sojapiim, mesi, sinep, sool ja pipar ning sidrunimahl kaussi. Mikserda korraks läbi. Mikserdamist jätkates nirista vähehaaval juurde õli. Segu peaks järjest paksenema. Kui majonees on valmis, sega juurde hakitud jalapeno. SALAT: 2 peotäit meelepärast salatirohelist (frillice, rukola vms) 100 g soolatud lõhefileed, viilutatuna u 10 suurt kapparit 4 redist 100 g värsket kurki 1 väike punane sibul 50 g parmesanilaaste Laota roheline taldrikutele. Kata kala, kapparite, viilutatud rediste ja sibulaga ning hakitud kurgiga.  Nirista peale majonees ning kata parmesanilaastudega. Lihavõtted on üks neist pühadest, mil katame laua rikkalikult ning sööme isuga head-paremat. Kui teistel pühadel on laual pigem traditsioonilised toidud, siis ülestõusmispühad jätavad perenaisele katsetamisrõõmu. web hosting services top

Lihavõttelaud

Tekst, retseptid ja fotod: Andra Kalda

Lihavõtted on üks neist pühadest, mil katame laua rikkalikult ning sööme isuga head-paremat. Kui teistel pühadel on laual pigem traditsioonilised toidud, siis ülestõusmispühad jätavad perenaisele katsetamisrõõmu.

Lihavõttelaud

Soolalõhesalat taimse vürtsika majoneesiga

Taimse majoneesi valmistamiseks kasuta rasvasemat taimset piima, muidu ei lähe majonees paksuks.

Kogus: kahele. Valmistamisaeg: 20 minutit.

TAIMNE MAJONEES:
100 ml sojapiima
2 tl mett
1 tl mahedat sinepit
3–4 sl sidrunist pressitud mahla
noaotsaga soola
150 ml mahedamaitselist õli
1 sl hakitud marineeritud jalapenosid

Pane sojapiim, mesi, sinep, sool ja pipar ning sidrunimahl kaussi. Mikserda korraks läbi. Mikserdamist jätkates nirista vähehaaval juurde õli. Segu peaks järjest paksenema. Kui majonees on valmis, sega juurde hakitud jalapeno.

SALAT:
2 peotäit meelepärast salatirohelist (frillice, rukola vms)
100 g soolatud lõhefileed, viilutatuna
u 10 suurt kapparit
4 redist
100 g värsket kurki
1 väike punane sibul
50 g parmesanilaaste

Laota roheline taldrikutele. Kata kala, kapparite, viilutatud rediste ja sibulaga ning hakitud kurgiga.  Nirista peale majonees ning kata parmesanilaastudega.

Lihavõtted on üks neist pühadest, mil katame laua rikkalikult ning sööme isuga head-paremat. Kui teistel pühadel on laual pigem traditsioonilised toidud, siis ülestõusmispühad jätavad perenaisele katsetamisrõõmu.
Lihavõttelaud
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Lihavõttelaud
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri