Komme kohtuda pühapäeviti lõunalauas koondab ja ühendab pereliikmed ning hoiab omavahelised suhted lähedased, sest silmast silma vestelda saab kõigest olulisest.

Tursafileest ahjuvorm   Seda kalarooga võid valmistada mistahes valgest kalast, süüa nii külmalt kui ka kuumalt, eelroa või põhiroana.   Kogus: kuuele. Valmistamisaeg: 90 minutit. 600 g tursafileed 3 muna 1 tl Dijoni sinepit 1 dl värsket tilli 0,5 tl valget pipart 2 tl soola 3 dl vahukoort Kastmeks: kimp hakitud tilli 400 g hapukoort 150 g krevette soola ja pipart Kuumuta ahi 175kraadiseks. Lõika kala väiksemateks tükkideks, peenesta saumikseriga ühtlaseks massiks. Lisa muna, sinep ja pipar, sega ühtlaseks. Lisa pidevalt segades peenikese joana vahukoor. Vooderda 2 liitrine koogivorm küpsetuspaberiga, laota kalamass ühtlaselt vormi, silu spaatliga tasaseks. Aseta vorm sügavamale ahjuplaadile, kuhu saab panna nii palju vett, et vorm oleks vee sees (kuni kalamassi servani). Küpseta umbes üks tund. Söö kohe või lase jahtuda. Dekoreeri tillioksaga, serveeri keedetud kartulite ning hapukoore, krevettide ja hakitud tilli kastmega. Komme kohtuda pühapäeviti lõunalauas koondab ja ühendab pereliikmed ning hoiab omavahelised suhted lähedased, sest silmast silma vestelda saab kõigest olulisest. web hosting services top

Pühapäevalõuna

fotod: Andra Kalda

Komme kohtuda pühapäeviti lõunalauas koondab ja ühendab pereliikmed ning hoiab omavahelised suhted lähedased, sest silmast silma vestelda saab kõigest olulisest.

 Pühapäevalõuna

Tursafileest ahjuvorm
 
Seda kalarooga võid valmistada mistahes valgest kalast, süüa nii külmalt kui ka kuumalt, eelroa või põhiroana.
 
Kogus: kuuele.
Valmistamisaeg: 90 minutit.

600 g tursafileed
3 muna
1 tl Dijoni sinepit
1 dl värsket tilli
0,5 tl valget pipart
2 tl soola
3 dl vahukoort

Kastmeks:
kimp hakitud tilli
400 g hapukoort
150 g krevette
soola ja pipart

Kuumuta ahi 175kraadiseks. Lõika kala väiksemateks tükkideks, peenesta saumikseriga ühtlaseks massiks. Lisa muna, sinep ja pipar, sega ühtlaseks. Lisa pidevalt segades peenikese joana vahukoor. Vooderda 2 liitrine koogivorm küpsetuspaberiga, laota kalamass ühtlaselt vormi, silu spaatliga tasaseks. Aseta vorm sügavamale ahjuplaadile, kuhu saab panna nii palju vett, et vorm oleks vee sees (kuni kalamassi servani). Küpseta umbes üks tund. Söö kohe või lase jahtuda. Dekoreeri tillioksaga, serveeri keedetud kartulite ning hapukoore, krevettide ja hakitud tilli kastmega.

Komme kohtuda pühapäeviti lõunalauas koondab ja ühendab pereliikmed ning hoiab omavahelised suhted lähedased, sest silmast silma vestelda saab kõigest olulisest.
 Pühapäevalõuna
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
 Pühapäevalõuna
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn