Kui võimalik, kasuta oma aiast, turult või metsast saadud värskeid lisandeid, mis muudavad söögi hõrgumaks.

Lõhe karri, herneste ja spinatiga Kiiresti valmiv lõhe on kreemjas, ent samas mitte liialt kõhtu koormav.   Kogus: neljale. Valmistamisaeg: 30 minutit.   500 g lõhefileed 2 sl sojat 1 küüslauguküüs 30 g värsket ingverijuurt 2 sl võid 2 sl rapsiõli 3 dl 3,5% piima 1 tl karripastat 0,5 sl maisitärklist 0,5 tl soola 3 dl rohelisi herneid (värsked või sulatatud) 100 g beebispinatit 3 dl riisi 1 laim (garneeringuks)   Pane riis keema. Lõika külma veega loputatud ja köögipaberiga kuivaks patsutatud lõhe neljaks tükiks. Prae mõni minutit kuumal pannil kõrgel kuumusel, lisa soja, tõsta lõhe kuumakindlasse vormi. Koori ja haki küüslauk ning ingver, pruunista pannil. Lisa piim ja karripasta, keeda madalal soojusel 5 minutit. Sega maisitärklis vähese veega, nõrista kastmesse. Keeda 1–2 minutit. Maitsesta soolaga. Sega kastmesse herned ja spinat. Kuumuta, ent ära lase keema. Kalla kaste lõhetükkidele. Serveeri riisiga, kaunista laimilõikudega. Kui võimalik, kasuta oma aiast, turult või metsast saadud värskeid lisandeid, mis muudavad söögi hõrgumaks. web hosting services top

Mitmekülgselt

Mari, fotod: Andra Kalda

Kui võimalik, kasuta oma aiast, turult või metsast saadud värskeid lisandeid, mis muudavad söögi hõrgumaks.

Lõhe karri, herneste ja spinatiga

Kiiresti valmiv lõhe on kreemjas, ent samas mitte liialt kõhtu koormav.

 

Kogus: neljale.

Valmistamisaeg: 30 minutit.

 

500 g lõhefileed

2 sl sojat

1 küüslauguküüs

30 g värsket ingverijuurt

2 sl võid

2 sl rapsiõli

3 dl 3,5% piima

1 tl karripastat

0,5 sl maisitärklist

0,5 tl soola

3 dl rohelisi herneid (värsked või sulatatud)

100 g beebispinatit

3 dl riisi

1 laim (garneeringuks)

 

Pane riis keema. Lõika külma veega loputatud ja köögipaberiga kuivaks patsutatud lõhe neljaks tükiks. Prae mõni minutit kuumal pannil kõrgel kuumusel, lisa soja, tõsta lõhe kuumakindlasse vormi. Koori ja haki küüslauk ning ingver, pruunista pannil. Lisa piim ja karripasta, keeda madalal soojusel 5 minutit. Sega maisitärklis vähese veega, nõrista kastmesse. Keeda 1–2 minutit. Maitsesta soolaga. Sega kastmesse herned ja spinat. Kuumuta, ent ära lase keema. Kalla kaste lõhetükkidele. Serveeri riisiga, kaunista laimilõikudega.

Mitmekülgselt
Kui võimalik, kasuta oma aiast, turult või metsast saadud värskeid lisandeid, mis muudavad söögi hõrgumaks.
Mitmekülgselt
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Mitmekülgselt
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri