Kala ja mereannid on imelised, eriti, kui õnnestub hankida värsket toorainet. Kes neid aga ei armasta, võib serveerida linnuliha.

Kana poolkoivad valge veiniga   Lihtne argiroog meelepäraste köögiviljadega, millele lisab pisut tummisust vahukoor. Kogus: kahele. Valmistamisaeg: 40 minutit. 6 kana poolkoiba 250 ml valget kuiva veini 150 ml vahukoort 1 keskmine sibul 3 keskmist küüslauguküünt 2-3 peekoniriba 100 g hakitud šampinjone 50 g võid oliiviõli soola, pipart peterselli värsket tüümiani köögivilju Maitsesta kanakoivad soola ja pipraga, pruunista oliiviõlis. Lisa pannile hakitud sibul, küüslauk ja või. Keera pliidikuumus väiksemaks. Viiluta seened, hauta pisut pannil kaane all. Lisa valge vein, lase 15 minutit kaane all haududa. Kalla juurde vahukoor, hauta veel 10 minutit ilma kaaneta. Rösti teisel pannil võis köögiviljad. Maitsesta ürtidega. Serveeri. Kala ja mereannid on imelised, eriti, kui õnnestub hankida värsket toorainet. Kes neid aga ei armasta, võib serveerida linnuliha. web hosting services top

Kummardus merele

Retseptid ja fotod: Retseptisahtel

Kala ja mereannid on imelised, eriti, kui õnnestub hankida värsket toorainet. Kes neid aga ei armasta, võib serveerida linnuliha.

Kana poolkoivad valge veiniga

 

Lihtne argiroog meelepäraste köögiviljadega, millele lisab pisut tummisust vahukoor.

Kogus: kahele.

Valmistamisaeg: 40 minutit.

6 kana poolkoiba

250 ml valget kuiva veini

150 ml vahukoort

1 keskmine sibul

3 keskmist küüslauguküünt

2-3 peekoniriba

100 g hakitud šampinjone

50 g võid

oliiviõli

soola, pipart

peterselli

värsket tüümiani

köögivilju

Maitsesta kanakoivad soola ja pipraga, pruunista oliiviõlis. Lisa pannile hakitud sibul, küüslauk ja või. Keera pliidikuumus väiksemaks. Viiluta seened, hauta pisut pannil kaane all. Lisa valge vein, lase 15 minutit kaane all haududa. Kalla juurde vahukoor, hauta veel 10 minutit ilma kaaneta. Rösti teisel pannil võis köögiviljad. Maitsesta ürtidega. Serveeri.

Kummardus merele
Kala ja mereannid on imelised, eriti, kui õnnestub hankida värsket toorainet. Kes neid aga ei armasta, võib serveerida linnuliha.
Kummardus merele
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kummardus merele
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn