Ingverit kasutatakse väga erineval kujul – kõige sagedamini värskena, lisaks sellele ka kuivatatult, marineeritult, pulbrina, kommidena aga ka õli või mahlana.

Põhjamaades on ingver tuntud peamiselt maitsetaimena, kuid tegelikult teati taime raviomadusi juba enam kui 2000 aastat tagasi. Ingveril on valuvaigistav ja põletikuvastane toime, mõjub hästi seedmisele ja alandab vererõhku. Värskest ingverijuurest tehtud tee leevendab köha ja on abiks ka viiruhaiguste puhul. Väidetavalt kasutas Hiina filosoof Confucius ingverit igapäevaselt, et tagada seeläbi pikk eluiga. Ingveri ja piparmündiga suitsutatud angersäga Mõnusa suitsuse meki saab siis, kui segada suitsu laastud värskete ingveri tükkidega ja piparmündi lehtedega.
 Angersäga puhastada ja fileerida, nii et nahk jääks peale, maitsestada meresoola, suhkru ja peeneks hakitud ingveriga.
Suitsetada võib tavalises suitsuahjus. Suitsustatud angersäga kõrvale sobib hästi värske roheline salat või mahlane kurgisalsa. Kui soovid veel põnevaid maitsenüansse lisada, siis võid suitsukala kõrvale serveerida mõnda muud väherasvasemat kala, näiteks soolasiiga ja vutimune. Hästi sobib ka wakame salat, mida muidu oleme harjunud peamiselt sushiga koos serveerima. Ingverit kasutatakse väga erineval kujul – kõige sagedamini värskena, lisaks sellele ka kuivatatult, marineeritult, pulbrina, kommidena aga ka õli või mahlana. web hosting services top

Eksootiline ingver toidulaual

Vladimir Upeniek, restorani Piparmünt peakokk

Ingverit kasutatakse väga erineval kujul – kõige sagedamini värskena, lisaks sellele ka kuivatatult, marineeritult, pulbrina, kommidena aga ka õli või mahlana.

Eksootiline ingver toidulaual

Põhjamaades on ingver tuntud peamiselt maitsetaimena, kuid tegelikult teati taime raviomadusi juba enam kui 2000 aastat tagasi. Ingveril on valuvaigistav ja põletikuvastane toime, mõjub hästi seedmisele ja alandab vererõhku. Värskest ingverijuurest tehtud tee leevendab köha ja on abiks ka viiruhaiguste puhul. Väidetavalt kasutas Hiina filosoof Confucius ingverit igapäevaselt, et tagada seeläbi pikk eluiga.

Ingveri ja piparmündiga suitsutatud angersäga

Mõnusa suitsuse meki saab siis, kui segada suitsu laastud värskete ingveri tükkidega ja piparmündi lehtedega.
 Angersäga puhastada ja fileerida, nii et nahk jääks peale, maitsestada meresoola, suhkru ja peeneks hakitud ingveriga.
Suitsetada võib tavalises suitsuahjus.

Suitsustatud angersäga kõrvale sobib hästi värske roheline salat või mahlane kurgisalsa. Kui soovid veel põnevaid maitsenüansse lisada, siis võid suitsukala kõrvale serveerida mõnda muud väherasvasemat kala, näiteks soolasiiga ja vutimune. Hästi sobib ka wakame salat, mida muidu oleme harjunud peamiselt sushiga koos serveerima.

Ingverit kasutatakse väga erineval kujul – kõige sagedamini värskena, lisaks sellele ka kuivatatult, marineeritult, pulbrina, kommidena aga ka õli või mahlana.
Eksootiline ingver toidulaual
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Eksootiline ingver toidulaual
SUURES PLAANIS

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn