Kuidas teha kodus pardifileed nii, et see jääks mahlane, ent oleks pehme?

Pardifilee valmistamiseks varu kaks ilusat pardifileed, kumbki nii 200 g, soola, pipart ja teryak’i kastet. Kui kasutad külmutatud liha, tõsta kõigepealt pardifilee ööpäevaks külmkappi sulama ja enne kasutamist kuivata korralikult köögipaberiga. Lõika pardil üleliigne rasv ära ning lõika naha poolele sisselõiked, et nahast saaks rasv välja tulla ja part omas mahlas praadida. Pane part külmale kuivale pannile nahaga allapoole, prae mõlemalt poolt kaks minutit, seejärel keera filee uuesti ümber. Lisa soola-pipart, keera veel kord ümber ja lisa teryak’i kaste. Seejärel pane part 180 °C ahju ja hoia medium-küpsusastme saavutamiseks seal 13 minutit. Kui soovid küpsemat parti, siis paar minutit kauem. Pärast ahjust väljavõtmist pane part enne lahtilõikamist fooliumi sisse või kuni kaheks minutiks puhkama. Seejärel lõika viiludeks ja serveeri koos risoto, riisi või köögiviljapüreega. Kuidas teha kodus pardifileed nii, et see jääks mahlane, ent oleks pehme? web hosting services top

Kodune pardifilee

Rudolf Visnapuu, Estonia Spa peakokk, Eesti Peakokkade Ühenduse president

Kuidas teha kodus pardifileed nii, et see jääks mahlane, ent oleks pehme?

Kodune pardifilee

Pardifilee valmistamiseks varu kaks ilusat pardifileed, kumbki nii 200 g, soola, pipart ja teryak’i kastet. Kui kasutad külmutatud liha, tõsta kõigepealt pardifilee ööpäevaks külmkappi sulama ja enne kasutamist kuivata korralikult köögipaberiga. Lõika pardil üleliigne rasv ära ning lõika naha poolele sisselõiked, et nahast saaks rasv välja tulla ja part omas mahlas praadida.

Pane part külmale kuivale pannile nahaga allapoole, prae mõlemalt poolt kaks minutit, seejärel keera filee uuesti ümber. Lisa soola-pipart, keera veel kord ümber ja lisa teryak’i kaste. Seejärel pane part 180 °C ahju ja hoia medium-küpsusastme saavutamiseks seal 13 minutit. Kui soovid küpsemat parti, siis paar minutit kauem. Pärast ahjust väljavõtmist pane part enne lahtilõikamist fooliumi sisse või kuni kaheks minutiks puhkama. Seejärel lõika viiludeks ja serveeri koos risoto, riisi või köögiviljapüreega.

Kuidas teha kodus pardifileed nii, et see jääks mahlane, ent oleks pehme?
Kodune pardifilee
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kodune pardifilee
EKSPERT

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri