Kuigi tatart hakati kasvatama tuhandeid aastaid tagasi hoopis Aasias, muutus see menukaks ka Euroopas ja nüüdseks kasvatatakse tatart suisa siinsamas Eestiski. Eks kodumaine tooraine on ikka kõige eelistatum toidu valmistamisel. Tatar on väga kasulik, eriti kui seda pole kuumtöödeldud. See omakorda tähendab, et kõige vajalikumad tervistajad on seal kenasti säilinud.

Toortatratrühvlid 80 g toortatart (eelnevalt vees leotatud) 80 g India pähkleid 80 g mandleid 60 g päevalilleseemneid 1/4 tl jahvatatud kaneeli natuke meresoola 40 ml agaavi nektarit või mett 2 tl naturaalset vanilliekstrakti 60 g tükeldatud tumedat šokolaadi   Jahvata kannmiksris mandlid, India pähklid, päevalilleseemned, kaneel ja meresool peeneks jahuks. Lisa agaavinektar, vanill, toortatar ja tumeda šokolaadi tükikesed ning sega ühtlaseks massiks. Veereta peopesade vahel pallikesed ja aseta külmkappi tahenema. Kui trühvlid on ligikaudu tund külmkapis tahenenud, veereta neid veel toortatras või chiaseemnetes. Ülitervislik magus amps või kerge vahepala ongi valmis. Kuigi tatart hakati kasvatama tuhandeid aastaid tagasi hoopis Aasias, muutus see menukaks ka Euroopas ja nüüdseks kasvatatakse tatart suisa siinsamas Eestiski. Eks kodumaine tooraine on ikka kõige eelistatum toidu valmistamisel. Tatar on väga kasulik, eriti kui seda pole kuumtöödeldud. See omakorda tähendab, et kõige vajalikumad tervistajad on seal kenasti säilinud. web hosting services top

Toortatar

Evelin Kuusik, kohvik Mahedik

Kuigi tatart hakati kasvatama tuhandeid aastaid tagasi hoopis Aasias, muutus see menukaks ka Euroopas ja nüüdseks kasvatatakse tatart suisa siinsamas Eestiski. Eks kodumaine tooraine on ikka kõige eelistatum toidu valmistamisel. Tatar on väga kasulik, eriti kui seda pole kuumtöödeldud. See omakorda tähendab, et kõige vajalikumad tervistajad on seal kenasti säilinud.

Toortatar

Toortatratrühvlid

  • 80 g toortatart (eelnevalt vees leotatud)
  • 80 g India pähkleid
  • 80 g mandleid
  • 60 g päevalilleseemneid
  • 1/4 tl jahvatatud kaneeli
  • natuke meresoola
  • 40 ml agaavi nektarit või mett
  • 2 tl naturaalset vanilliekstrakti
  • 60 g tükeldatud tumedat šokolaadi

 

Jahvata kannmiksris mandlid, India pähklid, päevalilleseemned, kaneel ja meresool peeneks jahuks. Lisa agaavinektar, vanill, toortatar ja tumeda šokolaadi tükikesed ning sega ühtlaseks massiks. Veereta peopesade vahel pallikesed ja aseta külmkappi tahenema. Kui trühvlid on ligikaudu tund külmkapis tahenenud, veereta neid veel toortatras või chiaseemnetes. Ülitervislik magus amps või kerge vahepala ongi valmis.

Kuigi tatart hakati kasvatama tuhandeid aastaid tagasi hoopis Aasias, muutus see menukaks ka Euroopas ja nüüdseks kasvatatakse tatart suisa siinsamas Eestiski. Eks kodumaine tooraine on ikka kõige eelistatum toidu valmistamisel. Tatar on väga kasulik, eriti kui seda pole kuumtöödeldud. See omakorda tähendab, et kõige vajalikumad tervistajad on seal kenasti säilinud.
Toortatar
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Toortatar
SUURES PLAANIS

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn