Kuigi rikkaliku slaavipärase laua katmist peetakse sageli keeruliseks ja aeganõudvaks, sest laud peab ju olema toitude all lookas, pole siiski vaja ennast päevadeks kööki sulgeda, et põnevaid roogi teha. Road valmivad kiiresti ja on maitsvad, üllatuseks külalistele ja toredaks vahelduseks perele.

Grillitud kanamaks Ühele 200 g kanamaksa 50 g mugulsibulat 75 g õunu 20 ml brändit või konjakit maitsestamiseks soola, pipart praadimiseks õli maitsestamiseks peterselli ja tilli   Puhasta kanamaks kelmest, koori mugulsibul ja lõika ribadeks. Seejärel puhasta õun ja lõika sektoriteks. Prae sibul ja kuumutada koos õunaga läbi, maitsesta soolaga. Grilli kanamaks eraldi pannil, maitsesta soola ja pipraga. Seejärel tõsta kanamaks portsjonpannile, lisa eelnevalt praetud sibul ja õun, vala peale brändi või konjak ning kuumuta, kuni alkohol on aurustanud. Serveeri kuumalt koos maitserohelisega. Kuigi rikkaliku slaavipärase laua katmist peetakse sageli keeruliseks ja aeganõudvaks, sest laud peab ju olema toitude all lookas, pole siiski vaja ennast päevadeks kööki sulgeda, et põnevaid roogi teha. Road valmivad kiiresti ja on maitsvad, üllatuseks külalistele ja toredaks vahelduseks perele. web hosting services top

Slaavipärane peolaud

Monika Rosin, Postipoisi peakokk

Kuigi rikkaliku slaavipärase laua katmist peetakse sageli keeruliseks ja aeganõudvaks, sest laud peab ju olema toitude all lookas, pole siiski vaja ennast päevadeks kööki sulgeda, et põnevaid roogi teha. Road valmivad kiiresti ja on maitsvad, üllatuseks külalistele ja toredaks vahelduseks perele.

Slaavipärane peolaud

Grillitud kanamaks

Ühele

200 g kanamaksa

50 g mugulsibulat

75 g õunu

20 ml brändit või konjakit

maitsestamiseks soola, pipart

praadimiseks õli

maitsestamiseks peterselli ja tilli

 

Puhasta kanamaks kelmest, koori mugulsibul ja lõika ribadeks. Seejärel puhasta õun ja lõika sektoriteks. Prae sibul ja kuumutada koos õunaga läbi, maitsesta soolaga. Grilli kanamaks eraldi pannil, maitsesta soola ja pipraga. Seejärel tõsta kanamaks portsjonpannile, lisa eelnevalt praetud sibul ja õun, vala peale brändi või konjak ning kuumuta, kuni alkohol on aurustanud.

Serveeri kuumalt koos maitserohelisega.

Kuigi rikkaliku slaavipärase laua katmist peetakse sageli keeruliseks ja aeganõudvaks, sest laud peab ju olema toitude all lookas, pole siiski vaja ennast päevadeks kööki sulgeda, et põnevaid roogi teha. Road valmivad kiiresti ja on maitsvad, üllatuseks külalistele ja toredaks vahelduseks perele.
Slaavipärane peolaud
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Slaavipärane peolaud
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn