Maasikates, mida on maailmas umbes viiskümmend liiki, leidub ligi kolmsada tervisele kasulikku ainet – vitamiine, mineraale, kiudaineid, eeterlikke õlisid ja muud –, mistõttu tasub maasikaid nende lühikesel hooajal nautida.

Šokolaadi-toorjuustukook maasikatega Valmistusaeg: 25 minutit + tardumiseks 5‒8 tundi 8‒12 inimesele 200 g Digestive küpsiseid 50 g võid 150 g tumedat šokolaadi 250 ml 35% rõõska koort 500 g mascarpone juustu 1 spl puru¾elatiini 3 spl vett 150 g maasikaid kaunistuseks maasikaid, mustikaid, punaseid sõstraid   Purusta Digestive küpsised kannmikseris või uhmriga. Lisa võitükikesed. Sega kõik ühtlaseks massiks. Vooderda 25 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga ja pressi küpsisepuru vormi põhja. Sulata šokolaad ja või ning sega ühtlaseks, lisa mascarpone. Sulata tasasel tulel. Sega juurde vahustamata rõõsk koor. Aja vesi kuumaks ja sulata ¾elatiin ning lisa segule. Haki maasikad, sega need koogisegu hulka ja vala vormi. Lase tarduda esialgu toatemperatuuril ja seejärel külmkapis vähemalt 5‒8 tundi. Serveeri maasikate, mustikate, punaste sõstarde või muude suviste marjadega. Maasikates, mida on maailmas umbes viiskümmend liiki, leidub ligi kolmsada tervisele kasulikku ainet – vitamiine, mineraale, kiudaineid, eeterlikke õlisid ja muud –, mistõttu tasub maasikaid nende lühikesel hooajal nautida. web hosting services top

Suvehõngune maasikas

Triin Teesalu

Maasikates, mida on maailmas umbes viiskümmend liiki, leidub ligi kolmsada tervisele kasulikku ainet – vitamiine, mineraale, kiudaineid, eeterlikke õlisid ja muud –, mistõttu tasub maasikaid nende lühikesel hooajal nautida.

Suvehõngune maasikas

Šokolaadi-toorjuustukook maasikatega

Valmistusaeg: 25 minutit + tardumiseks 5‒8 tundi

8‒12 inimesele

200 g Digestive küpsiseid

50 g võid

150 g tumedat šokolaadi

250 ml 35% rõõska koort

500 g mascarpone juustu

1 spl puru¾elatiini

3 spl vett

150 g maasikaid

kaunistuseks maasikaid, mustikaid, punaseid sõstraid

 

Purusta Digestive küpsised kannmikseris või uhmriga. Lisa võitükikesed. Sega kõik ühtlaseks massiks. Vooderda 25 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga ja pressi küpsisepuru vormi põhja. Sulata šokolaad ja või ning sega ühtlaseks, lisa mascarpone. Sulata tasasel tulel. Sega juurde vahustamata rõõsk koor. Aja vesi kuumaks ja sulata ¾elatiin ning lisa segule. Haki maasikad, sega need koogisegu hulka ja vala vormi. Lase tarduda esialgu toatemperatuuril ja seejärel külmkapis vähemalt 5‒8 tundi. Serveeri maasikate, mustikate, punaste sõstarde või muude suviste marjadega.

Maasikates, mida on maailmas umbes viiskümmend liiki, leidub ligi kolmsada tervisele kasulikku ainet – vitamiine, mineraale, kiudaineid, eeterlikke õlisid ja muud –, mistõttu tasub maasikaid nende lühikesel hooajal nautida.
Suvehõngune maasikas
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Suvehõngune maasikas
SUURES PLAANIS

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn