Suvel pole mahti pikalt pliidi juures vaaritada. Seetõttu võiks teha midagi kergemat, kuid maitsvat, mida sobib ka piknikule minnes korvi pakkida.

Tuunikala tartar Avakaado guacamole, rõikapüree, vutimuna, safrani, majoneesi ja forellimarjaga Mõnusalt kerge ja suvine suupiste.   Neljale 400–500 g tuunikala 10 g mugulsibulat 1 avokaado 50 g värsket mädarõigast (kui värsket pole, võib asendada konserveerituga) 50 g toorjuustu 4 vutimuna 50 g Hellmann’s majoneesi 0,01 g safranit 30 g forellimarja (soovi korral ka rohkem) 1 tl sidrunimahla värskelt pressitud oliiviõli, peotäis värsket tilli Lõika tuunikalast kuubikud, lisa hakitud sibul, sool ja pipar, seejärel lisa segule 10 g forellimarja. Maitsesta värske tilliga ja pane tunniks külmkappi seisma. Pane vutimuna 2,5 minutiks keevasse vette ja seejärel jääkülma vette jahtuma. Mikserda avokaado, pool toorjuustu kogusest, sidrunimahl ning lisa maitse järgi soola ja pipart. Guacamole on valmis, kui tekkinud on mõnusalt pehme tekstuuriga kreem. Rõikapüree jaoks sega kokku järele jäänud toorjuust ja peeneks riivitud mädarõigas. Kui kasutada konserveeritud mädarõigast, tuleb enne vedelik välja nõrutada. Hellmanns’i majoneesile lisa safran, maitse järgi soola. Suvel pole mahti pikalt pliidi juures vaaritada. Seetõttu võiks teha midagi kergemat, kuid maitsvat, mida sobib ka piknikule minnes korvi pakkida. web hosting services top

Itaalia meeleolus

Marko Lumera, Villa Ammende peakokk

Suvel pole mahti pikalt pliidi juures vaaritada. Seetõttu võiks teha midagi kergemat, kuid maitsvat, mida sobib ka piknikule minnes korvi pakkida.

Itaalia meeleolus

Tuunikala tartar

Avakaado guacamole, rõikapüree, vutimuna, safrani, majoneesi ja forellimarjaga

Mõnusalt kerge ja suvine suupiste.

 

Neljale

400–500 g tuunikala

10 g mugulsibulat

1 avokaado

50 g värsket mädarõigast (kui värsket pole, võib asendada konserveerituga)

50 g toorjuustu

4 vutimuna

50 g Hellmann’s majoneesi

0,01 g safranit

30 g forellimarja (soovi korral ka rohkem)

1 tl sidrunimahla

värskelt pressitud oliiviõli, peotäis värsket tilli

Lõika tuunikalast kuubikud, lisa hakitud sibul, sool ja pipar, seejärel lisa segule 10 g forellimarja. Maitsesta värske tilliga ja pane tunniks külmkappi seisma. Pane vutimuna 2,5 minutiks keevasse vette ja seejärel jääkülma vette jahtuma.

Mikserda avokaado, pool toorjuustu kogusest, sidrunimahl ning lisa maitse järgi soola ja pipart. Guacamole on valmis, kui tekkinud on mõnusalt pehme tekstuuriga kreem.

Rõikapüree jaoks sega kokku järele jäänud toorjuust ja peeneks riivitud mädarõigas. Kui kasutada konserveeritud mädarõigast, tuleb enne vedelik välja nõrutada.

Hellmanns’i majoneesile lisa safran, maitse järgi soola.

Suvel pole mahti pikalt pliidi juures vaaritada. Seetõttu võiks teha midagi kergemat, kuid maitsvat, mida sobib ka piknikule minnes korvi pakkida.
Itaalia meeleolus
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Itaalia meeleolus
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn