Brunch on buffet-lauana kaetud kombinatsioon hommikusöögist ja lõunast, mida süüakse tavaliselt alates hilistest hommikutundidest kuni kella kolmeni päeval.

Pärit on brunch Suurbritanniast, kuid menukaks sai see Ameerika Ühendriikides 1930ndatel. Need on väga populaarsed pühade ajal (näiteks emadepäev või lihavõtted) ja tähtpäevade puhul, kui on pulmad või peetakse katsikuid, ent pühapäevast brunch’i on mõnus nautida ka ilma erilise sündmuseta, näiteks kodus. Brunch koosneb hommiku- ja lõunasöögil pakutavatest roogadest nagu munad, vorstikesed, peekon, sink, puuviljad, saiakesed, pannkoogid, quiche, liha, külmad mereannid, salatid, supid, koogid, alkohoolsed joogid, kohv, tee ja mahl.     Quiche kanakuubikute ja fetajuustuga Kuuele  Võta 28 cm läbimõõduga vorm. Lõika valminud quiche kuueks portsjoniks.  Esmalt valmista soolasest liivatainast põhi.   Soolane liivatainas: 150 g võid ½ tl soola 1 muna 250 g jahu ½ tl küpsetuspulbrit või söögisoodat Katteks: 150 g kanafileed 250 ml toidukoort 4 muna 20 g kappareid 50 g porrusibulat 50 g sibularibasid soola, musta pipart rukolat kirsstomateid   Pehmenda või. Lisa sellele vähese jahuga segatud kergitusaine, sool ja munad. Sega kõik ühtlaseks. Lisa ülejäänud jahu, jättes rullimiseks 2 sl jahu. Hoia tainast külmikus kaks tundi. Liivatainast võid vormida väga erineva kujuga koogipõhju, kaunistuselemente tortidele, korvikesi jne. Mida õhem on liivataina põhi, seda parem see on. Rulli külmikust võetud tainas lahti, pane ümarasse vormi ja servadesse herned, et ääred alla ei vajuks. Kata vorm fooliumiga, küpseta põhja 10–15 minutit 180–220-kraadises ahjus. Seejärel võta põhjalt herned. Valmista kate. Prae kanafileed, sibul ja porru. Klopi lahti munad, lisa toidukoor. Maitsesta soola ja musta pipraga. Laota küpsetatud põhjale kanafileekuubikud, fetajuust, kapparid, porru- ja sibularibad. Vala üle muna-kooreseguga. Küpseta 170-kraadises ahjus 35 minutit, seejärel 160 kraadi juures veel 15 minutit. Lase jahtuda toatemperatuuril. Kaunista kirsstomati ja rukolaga, nirista peale balsamico-kreem. Brunch on buffet-lauana kaetud kombinatsioon hommikusöögist ja lõunast, mida süüakse tavaliselt alates hilistest hommikutundidest kuni kella kolmeni päeval. web hosting services top

Brunch, pikk hommikulõuna

Kristjan Kelder, Tallinki restorani City peakokk

Brunch on buffet-lauana kaetud kombinatsioon hommikusöögist ja lõunast, mida süüakse tavaliselt alates hilistest hommikutundidest kuni kella kolmeni päeval.

Brunch, pikk hommikulõuna

Pärit on brunch Suurbritanniast, kuid menukaks sai see Ameerika Ühendriikides 1930ndatel. Need on väga populaarsed pühade ajal (näiteks emadepäev või lihavõtted) ja tähtpäevade puhul, kui on pulmad või peetakse katsikuid, ent pühapäevast brunch’i on mõnus nautida ka ilma erilise sündmuseta, näiteks kodus.

Brunch koosneb hommiku- ja lõunasöögil pakutavatest roogadest nagu munad, vorstikesed, peekon, sink, puuviljad, saiakesed, pannkoogid, quiche, liha, külmad mereannid, salatid, supid, koogid, alkohoolsed joogid, kohv, tee ja mahl.  

 

Quiche kanakuubikute ja fetajuustuga

Kuuele

 Võta 28 cm läbimõõduga vorm. Lõika valminud quiche kuueks portsjoniks.

 Esmalt valmista soolasest liivatainast põhi.

 

Soolane liivatainas:

150 g võid

½ tl soola

1 muna

250 g jahu

½ tl küpsetuspulbrit või söögisoodat


Katteks:

150 g kanafileed

250 ml toidukoort

4 muna
20 g kappareid
50 g porrusibulat
50 g sibularibasid
soola, musta pipart
rukolat
kirsstomateid

 

Pehmenda või. Lisa sellele vähese jahuga segatud kergitusaine, sool ja munad. Sega kõik ühtlaseks. Lisa ülejäänud jahu, jättes rullimiseks 2 sl jahu. Hoia tainast külmikus kaks tundi. Liivatainast võid vormida väga erineva kujuga koogipõhju, kaunistuselemente tortidele, korvikesi jne. Mida õhem on liivataina põhi, seda parem see on.

Rulli külmikust võetud tainas lahti, pane ümarasse vormi ja servadesse herned, et ääred alla ei vajuks. Kata vorm fooliumiga, küpseta põhja 10–15 minutit 180–220-kraadises ahjus. Seejärel võta põhjalt herned.

Valmista kate. Prae kanafileed, sibul ja porru. Klopi lahti munad, lisa toidukoor. Maitsesta soola ja musta pipraga.

Laota küpsetatud põhjale kanafileekuubikud, fetajuust, kapparid, porru- ja sibularibad. Vala üle muna-kooreseguga.

Küpseta 170-kraadises ahjus 35 minutit, seejärel 160 kraadi juures veel 15 minutit. Lase jahtuda toatemperatuuril.

Kaunista kirsstomati ja rukolaga, nirista peale balsamico-kreem.

Brunch on buffet-lauana kaetud kombinatsioon hommikusöögist ja lõunast, mida süüakse tavaliselt alates hilistest hommikutundidest kuni kella kolmeni päeval.
Brunch, pikk hommikulõuna
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Brunch, pikk hommikulõuna
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn