Hakkliha kasutatakse tihti argiroogades, kuna see küpseb kiiresti, on mahlane ja maitsev. Lisaks sobib paljudesse toitudesse.

Salat kanaliha, röstitud tomatite ja sibulaga Tomatite röstimisel tekib vormi põhja mõnus leem, mis sobib ideaalselt salatile kastmeks ning teeb roa eriti mahlaseks ja maitseküllaseks. Kahele, valmistamisaeg 30 minutit Röstitud tomatid ja sibulad: 250 g kobartomateid 1 sibul 8 sl õli 8 sl palsamiäädikat 1 tl suhkrut soola, pipart Pane sektoriteks lõigatud sibul ja tomatikobarad vormi. Nirista peale õli ja palsamiäädikas ning raputa soola, pipart ja suhkrut. Küpseta 225kraadises ahjus 25 minutit. Salat: 250 g hakitud kanakintsuliha soola, pipart 2 peotäit salatirohelist serveerimiseks jämedalt riivitud parmesani Prae hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Tõsta salatiroheline taldrikule, laota peale hakkliha ning kata röstitud tomatite ja sibulaga. Kõige peale raputa parmesanilaastud. Võid lisada ka meelepäraseid värskeid ürte. Hakkliha kasutatakse tihti argiroogades, kuna see küpseb kiiresti, on mahlane ja maitsev. Lisaks sobib paljudesse toitudesse. web hosting services top

ARGIPÄEVASELT HAKKLIHAST

Andra Kalda

Hakkliha kasutatakse tihti argiroogades, kuna see küpseb kiiresti, on mahlane ja maitsev. Lisaks sobib paljudesse toitudesse.

ARGIPÄEVASELT HAKKLIHAST

Salat kanaliha, röstitud tomatite ja sibulaga
Tomatite röstimisel tekib vormi põhja mõnus leem, mis sobib ideaalselt salatile kastmeks ning teeb roa eriti mahlaseks ja maitseküllaseks.
Kahele, valmistamisaeg 30 minutit
Röstitud tomatid ja sibulad:
250 g kobartomateid
1 sibul
8 sl õli
8 sl palsamiäädikat
1 tl suhkrut
soola, pipart
Pane sektoriteks lõigatud sibul ja tomatikobarad vormi. Nirista peale õli ja palsamiäädikas ning raputa soola, pipart ja suhkrut. Küpseta 225kraadises ahjus 25 minutit.
Salat:
250 g hakitud kanakintsuliha
soola, pipart
2 peotäit salatirohelist
serveerimiseks jämedalt riivitud parmesani
Prae hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Tõsta salatiroheline taldrikule, laota peale hakkliha ning kata röstitud tomatite ja sibulaga. Kõige peale raputa parmesanilaastud. Võid lisada ka meelepäraseid värskeid ürte.

Hakkliha kasutatakse tihti argiroogades, kuna see küpseb kiiresti, on mahlane ja maitsev. Lisaks sobib paljudesse toitudesse.
ARGIPÄEVASELT HAKKLIHAST
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
ARGIPÄEVASELT HAKKLIHAST
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri