Veebruaris on hea meenutada vanarahva kombeid ja eesti rahvustoite, mis tänapäeval pigem harva meie lauale jõuavad. Teeme kummarduse kamajahule, suitsuräimele ja soolaubadele ning anname au kodumaisele toorainele, eelkõige maitserohelisele, mis seda piduliku alatooniga menüüd kroonib.

Kilu-ceviche on mõnus kate mustale röstitud leivale, millele on määritud aus kiht taluvõid. Sobib hästi ka salatikorvide täitmiseks.Kahele, valmistusaeg: 10 minutit 100 g vürtsikilu 70 g marineeritud pärlsibulaid 70 g kirsstomateid 1 sl sidrunimahla 2 tl sibulamarinaadi tilli, murulaukusoola, pipart Haki kilu, poolita sibulad ja lõika tomatid sektoriteks. Sega värskelt pressitud sidrunimahla, marinaadi ja hakitud maitserohelisega. Maitsesta soola ja pipraga.*Kilu võib asendada siia- või vimmafileega ning sidruni laimiga. Sel juhul maitsesta kala julgemalt ning lase ceviche’il enne serveerimist külmas maitseid koguda. Veebruaris on hea meenutada vanarahva kombeid ja eesti rahvustoite, mis tänapäeval pigem harva meie lauale jõuavad. Teeme kummarduse kamajahule, suitsuräimele ja soolaubadele ning anname au kodumaisele toorainele, eelkõige maitserohelisele, mis seda piduliku alatooniga menüüd kroonib. web hosting services top

Aeg teha kummardus!

Tekst, fotod ja retseptid: Andta Kalda

Veebruaris on hea meenutada vanarahva kombeid ja eesti rahvustoite, mis tänapäeval pigem harva meie lauale jõuavad. Teeme kummarduse kamajahule, suitsuräimele ja soolaubadele ning anname au kodumaisele toorainele, eelkõige maitserohelisele, mis seda piduliku alatooniga menüüd kroonib.

Aeg teha kummardus!

Kilu-ceviche on mõnus kate mustale röstitud leivale, millele on määritud aus kiht taluvõid. Sobib hästi ka salatikorvide täitmiseks.Kahele, valmistusaeg: 10 minutit

100 g vürtsikilu

70 g marineeritud pärlsibulaid

70 g kirsstomateid

1 sl sidrunimahla

2 tl sibulamarinaadi

tilli, murulaukusoola, pipart

Haki kilu, poolita sibulad ja lõika tomatid sektoriteks. Sega värskelt pressitud sidrunimahla, marinaadi ja hakitud maitserohelisega. Maitsesta soola ja pipraga.*Kilu võib asendada siia- või vimmafileega ning sidruni laimiga. Sel juhul maitsesta kala julgemalt ning lase ceviche’il enne serveerimist külmas maitseid koguda.

Veebruaris on hea meenutada vanarahva kombeid ja eesti rahvustoite, mis tänapäeval pigem harva meie lauale jõuavad. Teeme kummarduse kamajahule, suitsuräimele ja soolaubadele ning anname au kodumaisele toorainele, eelkõige maitserohelisele, mis seda piduliku alatooniga menüüd kroonib.
Aeg teha kummardus!
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Aeg teha kummardus!
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri