Porgand, peet ja kõrvits on põhilised sügishooaja viljad, millest saab nii mõndagi maitsvat ja kasulikku. Riivi köögivilju salatiks, pista ahju- või panniroogadesse ja maitse põnevaid magustoite, kuhu tervislikkuse huvides mõnda köögivilja on lisatud.

BROKOLI-PAPRIKA PÜREESUPP SERRANO SINGI JA LÄÄTSEDEGA Püreesuppide eelis on see, et nende sisse võib peita kõikvõimalikke köögivilju. Ka neid, mida mõni pereliige muidu võib-olla ei sööks. Serveerimisel võid lisada saia-leivakrutoone ja seemnepuru ning viimase lihvi annab hea oliiviõli, mida võiks supile niristada enne söömist. Kahele, valmistamisaeg 20 minutit 1 valge paprika (ca 100 g) 150 g brokoliõisikuid 1 küüslauguküüs 2 sl õli soola, pipart 400 ml vett 200 ml keedetud läätsi 3 sl riivitud parmesani 4 viilu (100 g ) Serrano sinki serveerimiseks head oliiviõli Viiluta paprika. Kuumuta poti põhjas õli. Pruunista paprika kuldse jume tekkimiseni. Lisa pressitud küüslauk, pruunista veel pool minutit. Lisa brokoliõisikud ja keev vesi. Keeda tasasel tulel, kuni brokoli on pehme. Püreesta segu, maitsesta soola ja pipraga. Sega juurde riivitud parmesan ja ¾ läätsedest. Lõika singiviilud pikkadeks ribadeks. Tõsta supp kaussidesse, kortsuta peale singiribad, nirista peale head oliiviõli ning laota peale ülejäänud läätsed. AVOKAADOVAHT LAIMI JA VALGE ŠOKOLAADIGA Avokaado sisaldab palju vitamiine, mineraale, kasulikke rasvhappeid ja antioksüdante. Eriti külluslik on avokaado E-vitamiini poolest, mis aitab nahal säilitada oma pehmuse, sära ja värskuse, andes ka juustele täiendavat läiget. Seda magustoitu süües saab keha midagigi kasulikku. 6-8 väikest kausitäit, valmistamisaeg 20 minutit 200 g valget šokolaadi 200 ml vahukoort 1 avokaado 1 laim Sulata valge šokolaad ja jäta jahtuma (lase täielikult jahtuda, muidu läheb šokolaad vahukoore sees tükki!). Püreesta avokaado ning sega kohe laimist pigistatud mahla ja riivitud laimikoorega (nii ei kaota avokaado oma ilusat värvi). Vahusta vahukoor. Sega juurde kõigepealt šokolaad ja siis avokaadopüree. Serveeri kohe! *serveeri pistaatsiapähklitega! Porgand, peet ja kõrvits on põhilised sügishooaja viljad, millest saab nii mõndagi maitsvat ja kasulikku. Riivi köögivilju salatiks, pista ahju- või panniroogadesse ja maitse põnevaid magustoite, kuhu tervislikkuse huvides mõnda köögivilja on lisatud. web hosting services top

Eelistades köögivilja

Andra Kalda

Porgand, peet ja kõrvits on põhilised sügishooaja viljad, millest saab nii mõndagi maitsvat ja kasulikku. Riivi köögivilju salatiks, pista ahju- või panniroogadesse ja maitse põnevaid magustoite, kuhu tervislikkuse huvides mõnda köögivilja on lisatud.

Eelistades köögivilja

BROKOLI-PAPRIKA PÜREESUPP SERRANO SINGI JA LÄÄTSEDEGA

Püreesuppide eelis on see, et nende sisse võib peita kõikvõimalikke köögivilju. Ka neid, mida mõni pereliige muidu võib-olla ei sööks. Serveerimisel võid lisada saia-leivakrutoone ja seemnepuru ning viimase lihvi annab hea oliiviõli, mida võiks supile niristada enne söömist.

Kahele, valmistamisaeg 20 minutit

1 valge paprika (ca 100 g)

150 g brokoliõisikuid

1 küüslauguküüs

2 sl õli

soola, pipart

400 ml vett

200 ml keedetud läätsi

3 sl riivitud parmesani

4 viilu (100 g ) Serrano sinki

serveerimiseks head oliiviõli

Viiluta paprika. Kuumuta poti põhjas õli. Pruunista paprika kuldse jume tekkimiseni. Lisa pressitud küüslauk, pruunista veel pool minutit. Lisa brokoliõisikud ja keev vesi. Keeda tasasel tulel, kuni brokoli on pehme. Püreesta segu, maitsesta soola ja pipraga. Sega juurde riivitud parmesan ja ¾ läätsedest. Lõika singiviilud pikkadeks ribadeks. Tõsta supp kaussidesse, kortsuta peale singiribad, nirista peale head oliiviõli ning laota peale ülejäänud läätsed.

AVOKAADOVAHT LAIMI JA VALGE ŠOKOLAADIGA

Avokaado sisaldab palju vitamiine, mineraale, kasulikke rasvhappeid ja antioksüdante. Eriti külluslik on avokaado E-vitamiini poolest, mis aitab nahal säilitada oma pehmuse, sära ja värskuse, andes ka juustele täiendavat läiget. Seda magustoitu süües saab keha midagigi kasulikku.

6-8 väikest kausitäit, valmistamisaeg 20 minutit

200 g valget šokolaadi

200 ml vahukoort

1 avokaado

1 laim

Sulata valge šokolaad ja jäta jahtuma (lase täielikult jahtuda, muidu läheb šokolaad vahukoore sees tükki!). Püreesta avokaado ning sega kohe laimist pigistatud mahla ja riivitud laimikoorega (nii ei kaota avokaado oma ilusat värvi). Vahusta vahukoor. Sega juurde kõigepealt šokolaad ja siis avokaadopüree. Serveeri kohe!

*serveeri pistaatsiapähklitega!

Porgand, peet ja kõrvits on põhilised sügishooaja viljad, millest saab nii mõndagi maitsvat ja kasulikku. Riivi köögivilju salatiks, pista ahju- või panniroogadesse ja maitse põnevaid magustoite, kuhu tervislikkuse huvides mõnda köögivilja on lisatud.
Eelistades köögivilja
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Eelistades köögivilja
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri