Mõneks ajaks võib tubase pliidi puhkusele saata ja avastada, mida kõike on võimalik grillil valmistada. Ka jagub juba üht esimest värsket ja siinse köögiviljaaia kõige hapumat vilja, roosat kaunitari rabarberit ning päikselisemates kohtades võib ehk leida mõne punapõsise maasikagi.

Ürte, rohelisi salateid, maltsalisi ning kevadkrõmpse rediseid on samuti küllaga. Kasutagem siis seda üürikest aega, kui roheline tuleb otse aiast, ning lisagem seda ohtralt grillitud liharoogadele. Grillima asudes on tark meelde tuletada mõned põhitõed:  Liha peaks olema enne grillimist umbes tunnike varem toatemperatuurile tõstetud.  Grilli pinda tuleks kergelt õliga määrida (sobivad nii pintsel kui ka õline majapidamispaber).  Liha tuleb panna kuumale grillile, muidu voolavad mahlad lihast välja. Grillsöed peaksid korralikult kuumaks saama umbes 20 minutiga. Hiljem võib kuumust veidi alandada. Mõneks ajaks võib tubase pliidi puhkusele saata ja avastada, mida kõike on võimalik grillil valmistada. Ka jagub juba üht esimest värsket ja siinse köögiviljaaia kõige hapumat vilja, roosat kaunitari rabarberit ning päikselisemates kohtades võib ehk leida mõne punapõsise maasikagi. web hosting services top

Grillid huugama!

Tekst ja fotod: Tuuli Mathisen

Mõneks ajaks võib tubase pliidi puhkusele saata ja avastada, mida kõike on võimalik grillil valmistada. Ka jagub juba üht esimest värsket ja siinse köögiviljaaia kõige hapumat vilja, roosat kaunitari rabarberit ning päikselisemates kohtades võib ehk leida mõne punapõsise maasikagi.

Grillid huugama!

Ürte, rohelisi salateid, maltsalisi ning kevadkrõmpse rediseid on samuti küllaga. Kasutagem siis seda üürikest aega, kui roheline tuleb otse aiast, ning lisagem seda ohtralt grillitud liharoogadele.

Grillima asudes on tark meelde tuletada mõned põhitõed:

  •  Liha peaks olema enne grillimist umbes tunnike varem toatemperatuurile tõstetud.
  •  Grilli pinda tuleks kergelt õliga määrida (sobivad nii pintsel kui ka õline majapidamispaber).
  •  Liha tuleb panna kuumale grillile, muidu voolavad mahlad lihast välja. Grillsöed peaksid korralikult kuumaks saama umbes 20 minutiga. Hiljem võib kuumust veidi alandada.
Mõneks ajaks võib tubase pliidi puhkusele saata ja avastada, mida kõike on võimalik grillil valmistada. Ka jagub juba üht esimest värsket ja siinse köögiviljaaia kõige hapumat vilja, roosat kaunitari rabarberit ning päikselisemates kohtades võib ehk leida mõne punapõsise maasikagi.
Grillid huugama!
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Grillid huugama!
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri