Aurav supitirin keset lauda liidab laudkonna üheks ja igaüks saab võtta endale sobivaima taldrikutäie – kes eelistab lihasemat, kes leemesemat ja kes klimbisemat taldrikutäit.

Supi võtmesõna on puljong. Selle keetmiseks tasub aega varuda, iseäranis veisekontide puhul. Puljong on aga seda tummisem, mida pikemalt on vaikselt podiseda saanud. Valmis puljong säilib mõned päevad külmikus või pikemat aega sügavkülmas. Isetehtud puljong Puljongi keetmiseks sobivad kõige paremini kondiga lihatükid, sest kondid annavad puljongile palju intensiivsema maitse. Puljongi võib keeta nii sea-, veise-, vasika-, lamba-, uluki- kui ka linnulihast ja kalast. Puljongit tehes peaks lähtuma mõnest põhireeglist. - Pane liha alati külma vette ja kuumuta vedelikku koos lihaga. - Liha peab olema veega kaetud. - Puljongit keedetakse vaiksel tulel, nii et pind vaevalt väreleb. Aurav supitirin keset lauda liidab laudkonna üheks ja igaüks saab võtta endale sobivaima taldrikutäie – kes eelistab lihasemat, kes leemesemat ja kes klimbisemat taldrikutäit. web hosting services top

Head uut supiaastat!

Retseptid ja fotod: Tuuli Mathisen

Aurav supitirin keset lauda liidab laudkonna üheks ja igaüks saab võtta endale sobivaima taldrikutäie – kes eelistab lihasemat, kes leemesemat ja kes klimbisemat taldrikutäit.

Head uut supiaastat!
Supi võtmesõna on puljong. Selle keetmiseks tasub aega varuda, iseäranis veisekontide puhul. Puljong on aga seda tummisem, mida pikemalt on vaikselt podiseda saanud. Valmis puljong säilib mõned päevad külmikus või pikemat aega sügavkülmas.
Isetehtud puljong
Puljongi keetmiseks sobivad kõige paremini kondiga lihatükid, sest kondid annavad puljongile palju intensiivsema maitse. Puljongi võib keeta nii sea-, veise-, vasika-, lamba-, uluki- kui ka linnulihast ja kalast. Puljongit tehes peaks lähtuma mõnest põhireeglist.
- Pane liha alati külma vette ja kuumuta vedelikku koos lihaga.
- Liha peab olema veega kaetud.
- Puljongit keedetakse vaiksel tulel, nii et pind vaevalt väreleb.
Aurav supitirin keset lauda liidab laudkonna üheks ja igaüks saab võtta endale sobivaima taldrikutäie – kes eelistab lihasemat, kes leemesemat ja kes klimbisemat taldrikutäit.
Head uut supiaastat!
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Head uut supiaastat!
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn