Traditsiooniline jõulupraad, kui seda süüa mitmel pool enne püha õhtut, võib üsna tüütuks muutuda. Seetõttu pakume veidi teistsuguseid ideid, et traditsioonilist jõulutoitu saaks ikka rõõmuga nautida.

Sealiharulaad suitsusingi ja seentega Viiele, valmistamisaeg 1 tund ja 15 minutit 700 g seavälisfileed 200 g suitsusinki (võiks olla pekiribaga) 2–3 sl tomatipastat 1 sl mahedat sinepit 1 sl mett 2 küüslauguküünt 50 g kuivatatud seeni soola, pipart Vala seentele nii palju vett, et need oleksid kaetud, ja jäta ligunema. Lõika välisfilee niimoodi lahti, et tekiks õhuke ristkülik. Mida õhemalt suudad lõigata, seda parem on. Tambi liha mõlemalt poolt veidi pehmemaks, et see oleks hästi kokkurullitav. Hõõru sisepinda soola ja pipraga. Sega mesi, sinep, pressitud küüslauk ja tomatipasta ning määri sisepinnale. Laota peale singiviilud ja seened. Keera liha tihedalt rulli ja seo jämedama niidiga kinni, nii et täidis külgedelt ei paistaks. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 60 minutit. Lase lihal 5 minutit lihtsalt seista, eemalda niit ja lõika viiludeks. Traditsiooniline jõulupraad, kui seda süüa mitmel pool enne püha õhtut, võib üsna tüütuks muutuda. Seetõttu pakume veidi teistsuguseid ideid, et traditsioonilist jõulutoitu saaks ikka rõõmuga nautida. web hosting services top

Jõulutrall keset söögilauda

Andra Kalda

Traditsiooniline jõulupraad, kui seda süüa mitmel pool enne püha õhtut, võib üsna tüütuks muutuda. Seetõttu pakume veidi teistsuguseid ideid, et traditsioonilist jõulutoitu saaks ikka rõõmuga nautida.

Jõulutrall keset söögilauda

Sealiharulaad suitsusingi ja seentega

Viiele, valmistamisaeg 1 tund ja 15 minutit

700 g seavälisfileed

200 g suitsusinki (võiks olla pekiribaga)

2–3 sl tomatipastat

1 sl mahedat sinepit

1 sl mett

2 küüslauguküünt

50 g kuivatatud seeni

soola, pipart

Vala seentele nii palju vett, et need oleksid kaetud, ja jäta ligunema. Lõika välisfilee niimoodi lahti, et tekiks õhuke ristkülik. Mida õhemalt suudad lõigata, seda parem on. Tambi liha mõlemalt poolt veidi pehmemaks, et see oleks hästi kokkurullitav. Hõõru sisepinda soola ja pipraga. Sega mesi, sinep, pressitud küüslauk ja tomatipasta ning määri sisepinnale. Laota peale singiviilud ja seened. Keera liha tihedalt rulli ja seo jämedama niidiga kinni, nii et täidis külgedelt ei paistaks. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 60 minutit. Lase lihal 5 minutit lihtsalt seista, eemalda niit ja lõika viiludeks.

Traditsiooniline jõulupraad, kui seda süüa mitmel pool enne püha õhtut, võib üsna tüütuks muutuda. Seetõttu pakume veidi teistsuguseid ideid, et traditsioonilist jõulutoitu saaks ikka rõõmuga nautida.
Jõulutrall keset söögilauda
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Jõulutrall keset söögilauda
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn