Kuidas valmistada eriti õhulist ja hõrku kanamaksapateed, õpetab kohviku Katharinenthal peakokk Marwin Lindeberg. Kui ise ei viitsi patee valmistamist ette võtta, mine ja maitse seda Katharinenthalis. Patee on tõeliselt luksuslik ning sobib imeliselt jõuluaega!

Kanamaksapatee 1 liiter piima 800 g kanamaksa 150 g seapekki 50 g magusat valget veini muskaatpähklit soola, pipart, suhkrut Pane piimas leotatud kanamaks koos keedetud seapekiga köögikombaini ja sega massi seni, kuni see on nii vedel, et nõrgub ise läbi sõela. Maitsesta soola, pipra, suhkru ja valge veiniga. Riivi sisse ka muskaatpähkel. Vala kanamaksamass ahjuvormi, kata kaanega ja küpseta vesivannis 100kraadisel temperatuuril 1 tund. Mass peab kergelt punduma ja võbelema. Jahuta külmikus 24 tundi. Eemalda patee vormist, kraabi ära tumedad ääred ja kata patee pehme maitsestatud võiga. Pane külmikusse, et või saaks taheneda. Seejärel paki patee kilesse ja säilita külmikus. Kuidas valmistada eriti õhulist ja hõrku kanamaksapateed, õpetab kohviku Katharinenthal peakokk Marwin Lindeberg. Kui ise ei viitsi patee valmistamist ette võtta, mine ja maitse seda Katharinenthalis. Patee on tõeliselt luksuslik ning sobib imeliselt jõuluaega! web hosting services top

Kanamaksapatee

Andra Kalda

Kuidas valmistada eriti õhulist ja hõrku kanamaksapateed, õpetab kohviku Katharinenthal peakokk Marwin Lindeberg. Kui ise ei viitsi patee valmistamist ette võtta, mine ja maitse seda Katharinenthalis. Patee on tõeliselt luksuslik ning sobib imeliselt jõuluaega!

Kanamaksapatee

Kanamaksapatee

1 liiter piima

800 g kanamaksa

150 g seapekki

50 g magusat valget veini

muskaatpähklit

soola, pipart, suhkrut

Pane piimas leotatud kanamaks koos keedetud seapekiga köögikombaini ja sega massi seni, kuni see on nii vedel, et nõrgub ise läbi sõela. Maitsesta soola, pipra, suhkru ja valge veiniga. Riivi sisse ka muskaatpähkel. Vala kanamaksamass ahjuvormi, kata kaanega ja küpseta vesivannis 100kraadisel temperatuuril 1 tund. Mass peab kergelt punduma ja võbelema. Jahuta külmikus 24 tundi. Eemalda patee vormist, kraabi ära tumedad ääred ja kata patee pehme maitsestatud võiga. Pane külmikusse, et või saaks taheneda. Seejärel paki patee kilesse ja säilita külmikus.

Kuidas valmistada eriti õhulist ja hõrku kanamaksapateed, õpetab kohviku Katharinenthal peakokk Marwin Lindeberg. Kui ise ei viitsi patee valmistamist ette võtta, mine ja maitse seda Katharinenthalis. Patee on tõeliselt luksuslik ning sobib imeliselt jõuluaega!
Kanamaksapatee
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kanamaksapatee
EKSPERT

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri