Kuna lihavõttepühadel on tubade koristamine keelatud, siis võib selle asemel rahuliku südamega köögis pottide-pannide kolinal piduroogi valmistada, sest paastuaja lõppu tähistav pühadelaud lausa nõuab kuhjades munatoite, toekaid liharoogi, kohupiimamaiusi ja kohevaid saiu. Sel aastal pakume üht-teist Põhjamaade köögist, et laual olev valik saaks põnevam ning oleks tulvil uusi maitseid.

KAHTE MOODI TÄIDETUD MUNAD Täidetud munad on eestlaste laual vist igal pühal ja pidulikul sündmusel. Et munad seekord veidi põnevamad oleksid, siis lisame traditsioonilisele täidisele püreestatud marineeritud peeti ja kilu. Lihtne ja maitsev!16 täidetud muna, valmistamisaeg: 20 minutit + munade keetmiseks 10 minutit8 keedetud muna40 g võid2 sl Provansaali majoneesi0,5–1 tl mahedamaitselist sinepitpeeditäidisesse 2 sl marineeritud peetikilutäidisesse 2 vürtsikilufileedsoola, pipartKoori munad ja lõika pooleks. Eemalda munakollased ning pane kaussi. Lisa toasoe või, majonees ja sinep ning vahusta. Jaga täidis pooleks. Ühele osale sega juurde püreestatud kilufileed. Teisele lisa eelnevalt nõrutatud, liigsest vedelikust tühjaks pigistatud ja siis püreestatud peet.  Kuna lihavõttepühadel on tubade koristamine keelatud, siis võib selle asemel rahuliku südamega köögis pottide-pannide kolinal piduroogi valmistada, sest paastuaja lõppu tähistav pühadelaud lausa nõuab kuhjades munatoite, toekaid liharoogi, kohupiimamaiusi ja kohevaid saiu. Sel aastal pakume üht-teist Põhjamaade köögist, et laual olev valik saaks põnevam ning oleks tulvil uusi maitseid. web hosting services top

Kevadpühade pidulaud

Retseptid ja fotod: Andra Kalda

Kuna lihavõttepühadel on tubade koristamine keelatud, siis võib selle asemel rahuliku südamega köögis pottide-pannide kolinal piduroogi valmistada, sest paastuaja lõppu tähistav pühadelaud lausa nõuab kuhjades munatoite, toekaid liharoogi, kohupiimamaiusi ja kohevaid saiu. Sel aastal pakume üht-teist Põhjamaade köögist, et laual olev valik saaks põnevam ning oleks tulvil uusi maitseid.

Kevadpühade pidulaud

KAHTE MOODI TÄIDETUD MUNAD Täidetud munad on eestlaste laual vist igal pühal ja pidulikul sündmusel. Et munad seekord veidi põnevamad oleksid, siis lisame traditsioonilisele täidisele püreestatud marineeritud peeti ja kilu. Lihtne ja maitsev!16 täidetud muna, valmistamisaeg: 20 minutit + munade keetmiseks 10 minutit8 keedetud muna40 g võid2 sl Provansaali majoneesi0,5–1 tl mahedamaitselist sinepitpeeditäidisesse 2 sl marineeritud peetikilutäidisesse 2 vürtsikilufileedsoola, pipartKoori munad ja lõika pooleks. Eemalda munakollased ning pane kaussi. Lisa toasoe või, majonees ja sinep ning vahusta. Jaga täidis pooleks. Ühele osale sega juurde püreestatud kilufileed. Teisele lisa eelnevalt nõrutatud, liigsest vedelikust tühjaks pigistatud ja siis püreestatud peet. 

Kuna lihavõttepühadel on tubade koristamine keelatud, siis võib selle asemel rahuliku südamega köögis pottide-pannide kolinal piduroogi valmistada, sest paastuaja lõppu tähistav pühadelaud lausa nõuab kuhjades munatoite, toekaid liharoogi, kohupiimamaiusi ja kohevaid saiu. Sel aastal pakume üht-teist Põhjamaade köögist, et laual olev valik saaks põnevam ning oleks tulvil uusi maitseid.
Kevadpühade pidulaud
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kevadpühade pidulaud
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri