Pasteedi valmistamist peetakse raskeks ja aeganõudvaks, kuid tegelikult valmib maks kiiresti ning isetehtud pasteet on oluliselt maitsvam ja odavam kui poest ostetu. Maksapasteeti tehakse nii veise-, lamba-, sea-, uluki-, broileri-, pardi-, hane- kui küülikumaksast.

Olenevalt loomast on tulemus veidi erinev: näiteks seamaks on mõrkjam kui veise oma, linnumaksad on aga hõrgumad ja kreemjamad.Maksapasteedi tegemise nõu jagab Ragne Värk, Rannamõisa linnuliharetseptide blogi perenaine. Hõrk linnumaksapasteet on tema suur lemmik ja toidulaual sage külaline. Mis on põhiline, mida maksa valmistamisel silmas pidada? • Eemalda maksalt alati hoolikalt üleliigsed kelmed. • Selleks et kaotada maksale omast kibedat maitset, leota maksatükke vähemalt pool tundi enne valmistamist piimas.  • Ära maksa üle küpseta, sest siis muutub see tekstuurilt pasteedilaadseks ja pole üldse maitsev.  • Tavalise õli asemel kasuta praadimiseks hoopis peekonirasva. Pasteedi valmistamist peetakse raskeks ja aeganõudvaks, kuid tegelikult valmib maks kiiresti ning isetehtud pasteet on oluliselt maitsvam ja odavam kui poest ostetu. Maksapasteeti tehakse nii veise-, lamba-, sea-, uluki-, broileri-, pardi-, hane- kui küülikumaksast. web hosting services top

Kodune maksapasteet

Tekst ja fotod: Andra Kalda, retsept: Ragne Värk

Pasteedi valmistamist peetakse raskeks ja aeganõudvaks, kuid tegelikult valmib maks kiiresti ning isetehtud pasteet on oluliselt maitsvam ja odavam kui poest ostetu. Maksapasteeti tehakse nii veise-, lamba-, sea-, uluki-, broileri-, pardi-, hane- kui küülikumaksast.

Kodune maksapasteet

Olenevalt loomast on tulemus veidi erinev: näiteks seamaks on mõrkjam kui veise oma, linnumaksad on aga hõrgumad ja kreemjamad.Maksapasteedi tegemise nõu jagab Ragne Värk, Rannamõisa linnuliharetseptide blogi perenaine. Hõrk linnumaksapasteet on tema suur lemmik ja toidulaual sage külaline.

Mis on põhiline, mida maksa valmistamisel silmas pidada?

Eemalda maksalt alati hoolikalt üleliigsed kelmed.

Selleks et kaotada maksale omast kibedat maitset, leota maksatükke vähemalt pool tundi enne valmistamist piimas. 

Ära maksa üle küpseta, sest siis muutub see tekstuurilt pasteedilaadseks ja pole üldse maitsev. 

Tavalise õli asemel kasuta praadimiseks hoopis peekonirasva.

Pasteedi valmistamist peetakse raskeks ja aeganõudvaks, kuid tegelikult valmib maks kiiresti ning isetehtud pasteet on oluliselt maitsvam ja odavam kui poest ostetu. Maksapasteeti tehakse nii veise-, lamba-, sea-, uluki-, broileri-, pardi-, hane- kui küülikumaksast.
Kodune maksapasteet
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kodune maksapasteet
EKSPERT

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn