Euroopa meister grillimises ja barbecue’s Enn Tobreluts on Eesti Grilliliidu (www.grilliliit.ee) asutaja ja juhatuse liige ning Grillfesti grilli- ja BBQ-lõppvõistluse peakohtunik ja -korraldaja. Ennu slogan on: “BBQ is a great lifestyle, not just for fun!”

MarinaadidMinu lemmikuks on seakaelakarbonaadist šašlõkk, mille marinaadi kuuluvad mineraalvesi Värska Originaal, rõngasteks viilutatud sibul, veidike rapsiõli, 1 kilo liha kohta kuni supilusikatäis äädikat, purustatud must pipar ning vastavalt maitsele suhkrut ja soola. Lisada võiks veel mõned kadakamarjad. Väga lihtne on teha ka keefiri- või hapukooremarinaadi: lisada tuleks ainult musta pipart ja soola ning marinaad ongi valmis.Liha peaks marinaadis seisma kuni paar päeva. Mida kauem see marineerub, seda pehmemaks muutub. Paari tunniga saab hakkama, kasutades vana head Kaukaasia meetodit, mille puhul liha masseeritakse kätega, et maitsed liha sisse läheksid ja see pehmeneks. Parimas armeeniapärases grill-liharetseptis on ohtralt värsket sibulat, maitseks musta pipart, soola, suhkrut ja peotäis värskeid hakitud ürte või veidike kuivatatud ürte (basiilik või koriander, petersell). Vastab Enn Tobreluts, liha-, BBQ- ja grillikoolitaja, konsultant ning BBQ-catering’i pakkuja. Euroopa meister grillimises ja barbecue’s Enn Tobreluts on Eesti Grilliliidu (www.grilliliit.ee) asutaja ja juhatuse liige ning Grillfesti grilli- ja BBQ-lõppvõistluse peakohtunik ja -korraldaja. Ennu slogan on: “BBQ is a great lifestyle, not just for fun!” web hosting services top

Kuidas grillida liha?

Euroopa meister grillimises ja barbecue’s Enn Tobreluts on Eesti Grilliliidu (www.grilliliit.ee) asutaja ja juhatuse liige ning Grillfesti grilli- ja BBQ-lõppvõistluse peakohtunik ja -korraldaja. Ennu slogan on: “BBQ is a great lifestyle, not just for fun!”

MarinaadidMinu lemmikuks on seakaelakarbonaadist šašlõkk, mille marinaadi kuuluvad mineraalvesi Värska Originaal, rõngasteks viilutatud sibul, veidike rapsiõli, 1 kilo liha kohta kuni supilusikatäis äädikat, purustatud must pipar ning vastavalt maitsele suhkrut ja soola. Lisada võiks veel mõned kadakamarjad. Väga lihtne on teha ka keefiri- või hapukooremarinaadi: lisada tuleks ainult musta pipart ja soola ning marinaad ongi valmis.Liha peaks marinaadis seisma kuni paar päeva. Mida kauem see marineerub, seda pehmemaks muutub. Paari tunniga saab hakkama, kasutades vana head Kaukaasia meetodit, mille puhul liha masseeritakse kätega, et maitsed liha sisse läheksid ja see pehmeneks. Parimas armeeniapärases grill-liharetseptis on ohtralt värsket sibulat, maitseks musta pipart, soola, suhkrut ja peotäis värskeid hakitud ürte või veidike kuivatatud ürte (basiilik või koriander, petersell). 

Kuidas grillida liha?
Vastab Enn Tobreluts, liha-, BBQ- ja grillikoolitaja, konsultant ning BBQ-catering’i pakkuja.
Euroopa meister grillimises ja barbecue’s Enn Tobreluts on Eesti Grilliliidu (www.grilliliit.ee) asutaja ja juhatuse liige ning Grillfesti grilli- ja BBQ-lõppvõistluse peakohtunik ja -korraldaja. Ennu slogan on: “BBQ is a great lifestyle, not just for fun!”
Kuidas grillida liha?
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kuidas grillida liha?
EKSPERT

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn