Sinimerikarbid valmivad lihtsalt ja kiiresti, 1 kilo 7–8 minutiga, sõltuvalt pliidi võimsusest. Teha võib neid mitmeti: küüslauguga, fenkoliga, koore-, tomati- või veinikastmes, Provance’i moodi ehk ürtidega (pune, tüümian, basiilik, lehtpetersell) vms.

Sedakorda pakub Anti Lepik välja menukaima ehk merikarpide klassikalise variandi valge veini kastmes. Karpide valmistamiseks annab profikokk mõned olulised näpunäited. 1. Sinimerikarbid tuleks võimalusel osta samal päeval ja ostes hinnata nende värskust, et kõik karbid oleksid suletud ehk elus. Elusad karbid eriti pikalt ei säili. Kui karp on avatud ja sõrmega koputades kokku ei tõmbu, tuleb see ära visata, sest on surnud ja valmistamiseks-söömiseks kõlbmatu. Kuni valmistamiseni peaks karpe hoidma jää peal (või külmkapis, kindlasti mitte vees ja suletud kilekotis). 2. Arvestuslikult kulub ühele inimesele umbes 0,5 kg karpe. Kui karbid on põhiroaks, siis võib ka suurema kogusega arvestada. Sinimerikarbid valmivad lihtsalt ja kiiresti, 1 kilo 7–8 minutiga, sõltuvalt pliidi võimsusest. Teha võib neid mitmeti: küüslauguga, fenkoliga, koore-, tomati- või veinikastmes, Provance’i moodi ehk ürtidega (pune, tüümian, basiilik, lehtpetersell) vms. web hosting services top

Kuidas valida ja valmistada sinimerikarpe?

Anti Lepik, Tallink Grupi peakokk

Sinimerikarbid valmivad lihtsalt ja kiiresti, 1 kilo 7–8 minutiga, sõltuvalt pliidi võimsusest. Teha võib neid mitmeti: küüslauguga, fenkoliga, koore-, tomati- või veinikastmes, Provance’i moodi ehk ürtidega (pune, tüümian, basiilik, lehtpetersell) vms.

Kuidas valida ja valmistada sinimerikarpe?
Sedakorda pakub Anti Lepik välja menukaima ehk merikarpide klassikalise variandi valge veini kastmes.
Karpide valmistamiseks annab profikokk mõned olulised näpunäited.
1. Sinimerikarbid tuleks võimalusel osta samal päeval ja ostes hinnata nende värskust, et kõik karbid oleksid suletud ehk elus. Elusad karbid eriti pikalt ei säili. Kui karp on avatud ja sõrmega koputades kokku ei tõmbu, tuleb see ära visata, sest on surnud ja valmistamiseks-söömiseks kõlbmatu. Kuni valmistamiseni peaks karpe hoidma jää peal (või külmkapis, kindlasti mitte vees ja suletud kilekotis).
2. Arvestuslikult kulub ühele inimesele umbes 0,5 kg karpe. Kui karbid on põhiroaks, siis võib ka suurema kogusega arvestada.
Sinimerikarbid valmivad lihtsalt ja kiiresti, 1 kilo 7–8 minutiga, sõltuvalt pliidi võimsusest. Teha võib neid mitmeti: küüslauguga, fenkoliga, koore-, tomati- või veinikastmes, Provance’i moodi ehk ürtidega (pune, tüümian, basiilik, lehtpetersell) vms.
Kuidas valida ja valmistada sinimerikarpe?
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kuidas valida ja valmistada sinimerikarpe?
EKSPERDI SOOVITUS

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn