Et kuklitegu õnnestuks, soovitab ekspert vastlakukleid küpsetada eelkergitusega pärmitainast. Nõuandeid jagab magusaekspert, Tartu Werneri kohviku peakondiiter Õie Pritson.

Kohevate kuklite saamiseks on oluline: - Vajalik on eelkergitusega rikkalik pärmitainas. - Tainas peab kerkima piisavalt pikalt ning kindlasti niiskes ja soojas keskkonnas. - Küpsetada tuleb kukleid kõrgel temperatuuril. Vastlakukleid soovitan teha eelkergitusega pärmitainast. Nii tulevad kuklid õhurikkamad ega lähe hiljem kiiresti kõvaks. Sobib nii kuiv- kui ka tavaline presspärm. Jälgida tasuks, et pärmi liiga palju taina sisse ei lähe, muidu jääb kuklitele pärmimaitse juurde. Pärmitainaküpsetiste tegemist ei tasu ette võtta siis, kui aega napib. Korralikult kohev kuklike vajab head tainast, mis saanud pikalt kerkida. Kerkimisaeg peaks olema vähemalt tund, vahel ka rohkem. Et kuklitegu õnnestuks, soovitab ekspert vastlakukleid küpsetada eelkergitusega pärmitainast. Nõuandeid jagab magusaekspert, Tartu Werneri kohviku peakondiiter Õie Pritson. web hosting services top

Kuidas valmistada kohevaid vastlakukleid?

Et kuklitegu õnnestuks, soovitab ekspert vastlakukleid küpsetada eelkergitusega pärmitainast.

Nõuandeid jagab magusaekspert, Tartu Werneri kohviku peakondiiter Õie Pritson.

Kuidas valmistada kohevaid vastlakukleid?

Kohevate kuklite saamiseks on oluline:

- Vajalik on eelkergitusega rikkalik pärmitainas.
- Tainas peab kerkima piisavalt pikalt ning kindlasti niiskes ja soojas keskkonnas.
- Küpsetada tuleb kukleid kõrgel temperatuuril.

Vastlakukleid soovitan teha eelkergitusega pärmitainast. Nii tulevad kuklid õhurikkamad ega lähe hiljem kiiresti kõvaks. Sobib nii kuiv- kui ka tavaline presspärm. Jälgida tasuks, et pärmi liiga palju taina sisse ei lähe, muidu jääb kuklitele pärmimaitse juurde.
Pärmitainaküpsetiste tegemist ei tasu ette võtta siis, kui aega napib. Korralikult kohev kuklike vajab head tainast, mis saanud pikalt kerkida. Kerkimisaeg peaks olema vähemalt tund, vahel ka rohkem.

Et kuklitegu õnnestuks, soovitab ekspert vastlakukleid küpsetada eelkergitusega pärmitainast. Nõuandeid jagab magusaekspert, Tartu Werneri kohviku peakondiiter Õie Pritson.
Kuidas valmistada kohevaid vastlakukleid?
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kuidas valmistada kohevaid vastlakukleid?
EKSPERDI SOOVITIS

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri