Valged kastmed sobivad peaaegu kõikide toitude, enim aga kala ja linnuliha juurde ning pakuvad hulganisti võimalusi improviseerida. Nõuandeid jagab Tallink Grupi peakokk ANTI LEPIK.

Nõuandeid jagab Tallink Grupi peakokk Anti LepikValgeid kastmeid võib valmistada piima, koore või puljongi põhjal. Edasi saab tuletada juba erinevaid variante, segades omavahel mitmesuguseid lisandeid, et kastmele omapära anda. Klassikaline valgeveinikaste koosneb valgest veinist, puljongist ja koorest. See kaste on puhta ja delikaatse maitsega. Piima- ja koorekastmeid tuleks ka paksendada. Selleks sobivad jahu ning suurköökides kasutatavad jahu-võigraanulid, mida nimetatakse looja nime järgi roux´ks. Valge põhikaste ehk be¹amellkaste: 30 g võid, 30 g jahu ja 0,5 l piima, soola ja maitseks natuke jahvatatud muskaati. Või sulatada, lisada jahu, kuumutada kergelt ja lisada pidevalt segades kuum piim. Lasta paar korda keema tõusta. Valged kastmed sobivad peaaegu kõikide toitude, enim aga kala ja linnuliha juurde ning pakuvad hulganisti võimalusi improviseerida. Nõuandeid jagab Tallink Grupi peakokk ANTI LEPIK. web hosting services top

Kuidas valmistada valgeid kastmeid?

Valged kastmed sobivad peaaegu kõikide toitude, enim aga kala ja linnuliha juurde ning pakuvad hulganisti võimalusi improviseerida.

Nõuandeid jagab Tallink Grupi peakokk ANTI LEPIK.

Kuidas valmistada valgeid kastmeid?
Nõuandeid jagab Tallink Grupi peakokk Anti Lepik
Valgeid kastmeid võib valmistada piima, koore või puljongi põhjal. Edasi saab tuletada juba erinevaid variante, segades omavahel mitmesuguseid lisandeid, et kastmele omapära anda.
Klassikaline valgeveinikaste koosneb valgest veinist, puljongist ja koorest. See kaste on puhta ja delikaatse maitsega.
Piima- ja koorekastmeid tuleks ka paksendada. Selleks sobivad jahu ning suurköökides kasutatavad jahu-võigraanulid, mida nimetatakse looja nime järgi roux´ks.
Valge põhikaste ehk be¹amellkaste: 30 g võid, 30 g jahu ja 0,5 l piima, soola ja maitseks natuke jahvatatud muskaati. Või sulatada, lisada jahu, kuumutada kergelt ja lisada pidevalt segades kuum piim. Lasta paar korda keema tõusta.
Valged kastmed sobivad peaaegu kõikide toitude, enim aga kala ja linnuliha juurde ning pakuvad hulganisti võimalusi improviseerida. Nõuandeid jagab Tallink Grupi peakokk ANTI LEPIK.
Kuidas valmistada valgeid kastmeid?
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kuidas valmistada valgeid kastmeid?
Eksperdi soovitus

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri