Sõbranna tavatseb öelda, et i-le on vaja ka täpp panna. Mõeldes sellega lõunalkäigu lõpetamist ühe ahvatleva desserdiga. On inimesi, kes armastavad magusat, ja neid, kes sellest eriti ei hooli.

Kas pidada siis esimesi õnnetuteks ja teisi õnnelikeks, arvestades, mitme kalori eest rasva ja suhkrut iga suutäiega makku jõuab? Kõik sõltub kogustest ja söödavast. Kui räägitakse magusasöömisest või lakkamatust magusaisust, siis mõeldakse ikka kommi, küpsist ja kooki. Samas ei ole loodus meid naturaalsest magusast maitsest sugugi ilma jätnud – seda lasevad nautida puuviljad ja marjad. Teinekord võivad ka porgand, peet ja kaalikas olla õunast magusamad. Kui vesi puuviljadest välja kuivatada, jääb järele veelgi magusam mass, rosinate, viigimarjade ja datlite puhul suisa mesimagus. Suhkrute poolest kontsentreerituim on looduses muidugi mesi. Inimene ei ole eales tarbinud nii palju suhkrut kui 21. sajandil, kuigi lõviosa inimese evolutsioonist on kulgenud sootuks suhkruta. Sõbranna tavatseb öelda, et i-le on vaja ka täpp panna. Mõeldes sellega lõunalkäigu lõpetamist ühe ahvatleva desserdiga. On inimesi, kes armastavad magusat, ja neid, kes sellest eriti ei hooli. web hosting services top

Magusat – iga hinna eest!

Tekst: Ülle Hõbemägi, toitumisnõustaja. fotod: pildipank 123

Sõbranna tavatseb öelda, et i-le on vaja ka täpp panna. Mõeldes sellega lõunalkäigu lõpetamist ühe ahvatleva desserdiga.
On inimesi, kes armastavad magusat, ja neid, kes sellest eriti ei hooli.

Magusat – iga hinna eest!

Kas pidada siis esimesi õnnetuteks ja teisi õnnelikeks, arvestades, mitme kalori eest rasva ja suhkrut iga suutäiega makku jõuab? Kõik sõltub kogustest ja söödavast.
Kui räägitakse magusasöömisest või lakkamatust magusaisust, siis mõeldakse ikka kommi, küpsist ja kooki. Samas ei ole loodus meid naturaalsest magusast maitsest sugugi ilma jätnud – seda lasevad nautida puuviljad ja marjad. Teinekord võivad ka porgand, peet ja kaalikas olla õunast magusamad. Kui vesi puuviljadest välja kuivatada, jääb järele veelgi magusam mass, rosinate, viigimarjade ja datlite puhul suisa mesimagus. Suhkrute poolest kontsentreerituim on looduses muidugi mesi.
Inimene ei ole eales tarbinud nii palju suhkrut kui 21. sajandil, kuigi lõviosa inimese evolutsioonist on kulgenud sootuks suhkruta.

Sõbranna tavatseb öelda, et i-le on vaja ka täpp panna. Mõeldes sellega lõunalkäigu lõpetamist ühe ahvatleva desserdiga. On inimesi, kes armastavad magusat, ja neid, kes sellest eriti ei hooli.
Magusat – iga hinna eest!
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Magusat – iga hinna eest!
toit ja tervis

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri