Rostbiifi valmistamine ei olegi nii raske kui tunduda võib. Vaja läheb vaid aega ja kvaliteetset toorainet. Salanõkse jagab Viljandi kohviku Fellin peakokk Margo Paluoja.

1 kg veise antrekoodi erilõiget 10 g rosmariini/tüümiani 110 g teriyaki kastet 35 g küüslauku meresoola terapipart oliiviõli Puhasta liha üleliigsetest kelmetest ja vormi sidumisvõttega ilusaks tükiks. Maitsesta eelnevalt soola ja pipraga ning jäta kinnisesse anumasse vähemalt 24 tunniks maitsestuma. Soola tuleb arvestada nii palju, et see liha sisemistesse kihtidesse jõuaks. Kui liha on maitsestunud, siis rösti kõik küljed tulikuumal, oliiviõliga kaetud pannil pruuniks. Seejärel maitsesta liha peenestatud küüslaugu, rosmariini ja teriyaki’ga. Kui ahjul on lihatermomeeter, siis aseta see liha kõige paksemasse kohta ja pane antrekoot 58-kraadise kuumusega ahju. Kui liha sisetemperatuur on saavutanud 56 kraadi (1,5–2 tunni möödudes, olenevalt liha paksusest), siis võta see ahjust välja ja jäta kümmekonnaks minutiks fooliumi alla. Selle aja jooksul tõuseb liha temperatuur veel paar kraadi ning ongi täiuslik medium rostbiif valmis. Rostbiifi valmistamine ei olegi nii raske kui tunduda võib. Vaja läheb vaid aega ja kvaliteetset toorainet. Salanõkse jagab Viljandi kohviku Fellin peakokk Margo Paluoja. web hosting services top

Mahlane rostbiif

Andra Kalda

Rostbiifi valmistamine ei olegi nii raske kui tunduda võib. Vaja läheb vaid aega ja kvaliteetset toorainet. Salanõkse jagab Viljandi kohviku Fellin peakokk Margo Paluoja.

Mahlane rostbiif

1 kg veise antrekoodi erilõiget

10 g rosmariini/tüümiani

110 g teriyaki kastet

35 g küüslauku

meresoola

terapipart

oliiviõli

Puhasta liha üleliigsetest kelmetest ja vormi sidumisvõttega ilusaks tükiks. Maitsesta eelnevalt soola ja pipraga ning jäta kinnisesse anumasse vähemalt 24 tunniks maitsestuma. Soola tuleb arvestada nii palju, et see liha sisemistesse kihtidesse jõuaks. Kui liha on maitsestunud, siis rösti kõik küljed tulikuumal, oliiviõliga kaetud pannil pruuniks. Seejärel maitsesta liha peenestatud küüslaugu, rosmariini ja teriyaki’ga. Kui ahjul on lihatermomeeter, siis aseta see liha kõige paksemasse kohta ja pane antrekoot 58-kraadise kuumusega ahju. Kui liha sisetemperatuur on saavutanud 56 kraadi (1,5–2 tunni möödudes, olenevalt liha paksusest), siis võta see ahjust välja ja jäta kümmekonnaks minutiks fooliumi alla. Selle aja jooksul tõuseb liha temperatuur veel paar kraadi ning ongi täiuslik medium rostbiif valmis.

Rostbiifi valmistamine ei olegi nii raske kui tunduda võib. Vaja läheb vaid aega ja kvaliteetset toorainet. Salanõkse jagab Viljandi kohviku Fellin peakokk Margo Paluoja.
Mahlane rostbiif
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Mahlane rostbiif
EKSPERT

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri