Nõu, kuidas kodus majoneesi teha, jagab Pille Petersoo, kokandusportaali Nami-Nami perenaine. Tema lemmikviis majoneesi valmistada on lihtne: tuleb koostisained saumikseriga vahule vuristada ning kreemjas majonees on valmis vähem kui minutiga.

Millised erinevused on isetehtud ja poest ostetud majoneesil?Klassikaliseks ja kõige maitsvamaks majoneesiks läheb vaja õli, munarebu ja veiniäädikat või sidrunimahla, maitseks soola-pipart. Niivõrd naturaalse koostisega majoneesi meie kaubandusvõrgus ei liigu, seepärast tulebki ise teha. Maitsevahe on samuti märgatav. Mul on siiski kapis üks poemajonees puhuks, kui on vaja vaid ühte-kahte lusikatäit. Ent kui tahan ahjukala või köögiviljade kõrvale majoneesi serveerida, siis teen seda muidugi ise.Mida on koduse majoneesi valmistamiseks vaja?Kõik komponendid peavad olema toasoojad. Muidu ei teki kreemjas ja paks emulsioon, vaid vedel kaste! Kui kasutada saumikserimeetodit, tuleks mikserdamine lõpetada kohe, kui majonees on soovitud paksusega.  Nõu, kuidas kodus majoneesi teha, jagab Pille Petersoo, kokandusportaali Nami-Nami perenaine. Tema lemmikviis majoneesi valmistada on lihtne: tuleb koostisained saumikseriga vahule vuristada ning kreemjas majonees on valmis vähem kui minutiga. web hosting services top

Majonees kodusel viisil

Tekst ja fotod: Andra Kalda, retsept: Pille Petersoo

Nõu, kuidas kodus majoneesi teha, jagab Pille Petersoo, kokandusportaali Nami-Nami perenaine. Tema lemmikviis majoneesi valmistada on lihtne: tuleb koostisained saumikseriga vahule vuristada ning kreemjas majonees on valmis vähem kui minutiga.

Majonees kodusel viisil

Millised erinevused on isetehtud ja poest ostetud majoneesil?Klassikaliseks ja kõige maitsvamaks majoneesiks läheb vaja õli, munarebu ja veiniäädikat või sidrunimahla, maitseks soola-pipart. Niivõrd naturaalse koostisega majoneesi meie kaubandusvõrgus ei liigu, seepärast tulebki ise teha. Maitsevahe on samuti märgatav. Mul on siiski kapis üks poemajonees puhuks, kui on vaja vaid ühte-kahte lusikatäit. Ent kui tahan ahjukala või köögiviljade kõrvale majoneesi serveerida, siis teen seda muidugi ise.Mida on koduse majoneesi valmistamiseks vaja?Kõik komponendid peavad olema toasoojad. Muidu ei teki kreemjas ja paks emulsioon, vaid vedel kaste! Kui kasutada saumikserimeetodit, tuleks mikserdamine lõpetada kohe, kui majonees on soovitud paksusega. 

Nõu, kuidas kodus majoneesi teha, jagab Pille Petersoo, kokandusportaali Nami-Nami perenaine. Tema lemmikviis majoneesi valmistada on lihtne: tuleb koostisained saumikseriga vahule vuristada ning kreemjas majonees on valmis vähem kui minutiga.
Majonees kodusel viisil
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Majonees kodusel viisil
EKSPERT

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri