Kui muul ajal on mõnus oma maitsemeeli treenida ja uusi põnevaid roogi avastada, siis jõululaua taha istudes võiks põhirõhk olla tuttavatel ja turvalistel maitsetel ning aastatega armsaks saanud kooslustel.

Läbikasvanud sealihatükk kipub lausa suus sulama.Jõululaua retseptid on inspireeritud meie tuttavatest toitudest – sealiha, kartul, hapukapsas, jõulusai, mandariinid. Samas on igale roale veidi teise nurga alt lähenetud ehk siis hapukapsast võiks sel aastal mõdu sees hautada, mandariinidest hoopis kooki teha ja jõululaual aukohale seada Ameerika tippkoka Thomas Kelleri moel pikalt hautatud ja imeliselt pehmeks muutunud seakülje. Seakülje-confit Thomas Kelleri moel Seakülje-confit on tõeliselt hõrk liha. Läbikasvanud sealihatükk haudub pikalt rasvaines, kippudes pärast lausa suus sulama. Selle valmistamiseks kulub aega (esmalt tuleb liha soolvees marineerida ja siis pikalt küpsetada), samas on tulemus suurte pühade vääriline. Confit on klassikaline liha küpsetamise moodus, tuntuim ehk pardikoiva-confit, kus koiba küpsetatakse pikalt pardirasvas. Kui muul ajal on mõnus oma maitsemeeli treenida ja uusi põnevaid roogi avastada, siis jõululaua taha istudes võiks põhirõhk olla tuttavatel ja turvalistel maitsetel ning aastatega armsaks saanud kooslustel. web hosting services top

Pühadetoidud

Retseptid ja fotod: Tuuli Mathisen

Kui muul ajal on mõnus oma maitsemeeli treenida ja uusi põnevaid roogi avastada, siis jõululaua taha istudes võiks põhirõhk olla tuttavatel ja turvalistel maitsetel ning aastatega armsaks saanud kooslustel.

Pühadetoidud
Läbikasvanud sealihatükk kipub lausa suus sulama.
Jõululaua retseptid on inspireeritud meie tuttavatest toitudest – sealiha, kartul, hapukapsas, jõulusai, mandariinid. Samas on igale roale veidi teise nurga alt lähenetud ehk siis hapukapsast võiks sel aastal mõdu sees hautada, mandariinidest hoopis kooki teha ja jõululaual aukohale seada Ameerika tippkoka Thomas Kelleri moel pikalt hautatud ja imeliselt pehmeks muutunud seakülje.
Seakülje-confit Thomas Kelleri moel
Seakülje-confit on tõeliselt hõrk liha. Läbikasvanud sealihatükk haudub pikalt rasvaines, kippudes pärast lausa suus sulama. Selle valmistamiseks kulub aega (esmalt tuleb liha soolvees marineerida ja siis pikalt küpsetada), samas on tulemus suurte pühade vääriline. Confit on klassikaline liha küpsetamise moodus, tuntuim ehk pardikoiva-confit, kus koiba küpsetatakse pikalt pardirasvas.
Kui muul ajal on mõnus oma maitsemeeli treenida ja uusi põnevaid roogi avastada, siis jõululaua taha istudes võiks põhirõhk olla tuttavatel ja turvalistel maitsetel ning aastatega armsaks saanud kooslustel.
Pühadetoidud
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Pühadetoidud
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri