Kindlasti seisavad paljudes kodudes riiulil vanad retseptiraamatud, mis leidsid kasutust viimati emade või vanaemade köögis. Vanad raamatud tasub teinekord menüü koostamisel või toiduvalmistamisel seltsiks võtta, sest tolleaegne koltunud lehtedega varamu on põnev oma mitmekülgsete ideede ning ka õpetussõnade poolest. Järgmised retseptid on pärit Salme Massolt, Ida Savilt, Linda Pettilt. VIINAMARJA-JUUSTUSALAT Linda Petti raamatus “Juust” (1984) leidub hulk ideid hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks. Juustuga salateid on lausa mitme lehekülje jagu, kuid klassikaline viinamarja ja juustu kooslus toimib alati. Kolmele-neljale, valmistamisaeg 10 minutit 300 g tumedaid viinamarju 200 g ©veitsi juustu (Emmental, Gruyere) 1 pea lehtsalatit 2–3 sl pähkleid (Kreeka pähkleid, soolatud maapähkleid) 2 sellerivart 2–3 sl õli poole sidruni mahl suhkrut, soola Poolita viinamarjad, viiluta seller, rebi lehtsalat väiksemaks ning laota taldrikule. Puista peale jämeda riiviga riivitud juust ja väiksemaks hakitud pähklid. Vispelda sidrunimahl ja õli segamini, maitsesta soola ja suhkruga ning nirista salatile. *Õlikastme asemel võid kasutada ka koore-majoneesikastet. *Hästi sobivad salati juurde suitsu- või ahjukanatükid.

Kindlasti seisavad paljudes kodudes riiulil vanad retseptiraamatud, mis leidsid kasutust viimati emade või vanaemade köögis. Vanad raamatud tasub teinekord menüü koostamisel või toiduvalmistamisel seltsiks võtta, sest tolleaegne koltunud lehtedega varamu on põnev oma mitmekülgsete ideede ning ka õpetussõnade poolest. Järgmised retseptid on pärit Salme Massolt, Ida Savilt, Linda Pettilt. VIINAMARJA-JUUSTUSALAT Linda Petti raamatus “Juust” (1984) leidub hulk ideid hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks. Juustuga salateid on lausa mitme lehekülje jagu, kuid klassikaline viinamarja ja juustu kooslus toimib alati. Kolmele-neljale, valmistamisaeg 10 minutit 300 g tumedaid viinamarju 200 g ©veitsi juustu (Emmental, Gruyere) 1 pea lehtsalatit 2–3 sl pähkleid (Kreeka pähkleid, soolatud maapähkleid) 2 sellerivart 2–3 sl õli poole sidruni mahl suhkrut, soola Poolita viinamarjad, viiluta seller, rebi lehtsalat väiksemaks ning laota taldrikule. Puista peale jämeda riiviga riivitud juust ja väiksemaks hakitud pähklid. Vispelda sidrunimahl ja õli segamini, maitsesta soola ja suhkruga ning nirista salatile. *Õlikastme asemel võid kasutada ka koore-majoneesikastet. *Hästi sobivad salati juurde suitsu- või ahjukanatükid. web hosting services top

Pühime vanad retseptiraamatud tolmust puhtaks

Andra Kalda

Kindlasti seisavad paljudes kodudes riiulil vanad retseptiraamatud, mis leidsid kasutust viimati emade või vanaemade köögis. Vanad raamatud tasub teinekord menüü koostamisel või toiduvalmistamisel seltsiks võtta, sest tolleaegne koltunud lehtedega varamu on põnev oma mitmekülgsete ideede ning ka õpetussõnade poolest. Järgmised retseptid on pärit Salme Massolt, Ida Savilt, Linda Pettilt.
VIINAMARJA-JUUSTUSALAT
Linda Petti raamatus “Juust” (1984) leidub hulk ideid hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks. Juustuga salateid on lausa mitme lehekülje jagu, kuid klassikaline viinamarja ja juustu kooslus toimib alati.
Kolmele-neljale, valmistamisaeg 10 minutit
300 g tumedaid viinamarju
200 g ©veitsi juustu (Emmental, Gruyere)
1 pea lehtsalatit
2–3 sl pähkleid (Kreeka pähkleid, soolatud maapähkleid)
2 sellerivart
2–3 sl õli
poole sidruni mahl
suhkrut, soola
Poolita viinamarjad, viiluta seller, rebi lehtsalat väiksemaks ning laota taldrikule. Puista peale jämeda riiviga riivitud juust ja väiksemaks hakitud pähklid. Vispelda sidrunimahl ja õli segamini, maitsesta soola ja suhkruga ning nirista salatile.
*Õlikastme asemel võid kasutada ka koore-majoneesikastet.
*Hästi sobivad salati juurde suitsu- või ahjukanatükid.

Kindlasti seisavad paljudes kodudes riiulil vanad retseptiraamatud, mis leidsid kasutust viimati emade või vanaemade köögis. Vanad raamatud tasub teinekord menüü koostamisel või toiduvalmistamisel seltsiks võtta, sest tolleaegne koltunud lehtedega varamu on põnev oma mitmekülgsete ideede ning ka õpetussõnade poolest. Järgmised retseptid on pärit Salme Massolt, Ida Savilt, Linda Pettilt. VIINAMARJA-JUUSTUSALAT Linda Petti raamatus “Juust” (1984) leidub hulk ideid hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks. Juustuga salateid on lausa mitme lehekülje jagu, kuid klassikaline viinamarja ja juustu kooslus toimib alati. Kolmele-neljale, valmistamisaeg 10 minutit 300 g tumedaid viinamarju 200 g ©veitsi juustu (Emmental, Gruyere) 1 pea lehtsalatit 2–3 sl pähkleid (Kreeka pähkleid, soolatud maapähkleid) 2 sellerivart 2–3 sl õli poole sidruni mahl suhkrut, soola Poolita viinamarjad, viiluta seller, rebi lehtsalat väiksemaks ning laota taldrikule. Puista peale jämeda riiviga riivitud juust ja väiksemaks hakitud pähklid. Vispelda sidrunimahl ja õli segamini, maitsesta soola ja suhkruga ning nirista salatile. *Õlikastme asemel võid kasutada ka koore-majoneesikastet. *Hästi sobivad salati juurde suitsu- või ahjukanatükid.
Pühime vanad retseptiraamatud tolmust puhtaks
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Pühime vanad retseptiraamatud tolmust puhtaks
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri