Kuigi tatart kiputakse paigutama teravilja hulka, on ta sugulane pigem hapuoblika ja rabarberiga. Tatras on kuni 18% valku, B-rühma vitamiine ning ohtralt mineraalaineid (rauda, tsinki, kaaliumi, seleeni, vaske), oomega-3-rasvhappeid.

Tatar on kergelt omastatav ja toitev. Aitab korrastada ainevahetust ning hoida diabeedihaigete veresuhkru stabiilsena, alandab nii kolesteroolitaset kui ka vererõhku. Sobib ka gluteenitalumatuse korral. Olemas on omapärase maitsega tume tatramesi, mis sisaldab palju rohkem antioksüdante kui tavapärane mesi. Tatart seostatakse eelkõige Venemaa ja juudi köögiga, mõlemas osatakse tatart väärikalt hinnata. Aasia köögis valmistatakse tatrast soba-nuudleid. Kõige tuntum ja levinum on ehk klassikaline tatrapuder, mida võib pakkuda nii iseseisva toidu kui ka praekõrvasena. Tatra valmistamisel kasutatakse väga sageli meetodit, kus algselt praetakse tatar kuivalt rasvaines läbi, kallatakse vesi peale ning hautatakse siis pehmeks. Kuigi tatart kiputakse paigutama teravilja hulka, on ta sugulane pigem hapuoblika ja rabarberiga. Tatras on kuni 18% valku, B-rühma vitamiine ning ohtralt mineraalaineid (rauda, tsinki, kaaliumi, seleeni, vaske), oomega-3-rasvhappeid. web hosting services top

Tatar ja tatrajahu

Retseptid ja fotod: Tuuli Mathisen

Kuigi tatart kiputakse paigutama teravilja hulka, on ta sugulane pigem hapuoblika ja rabarberiga. Tatras on kuni 18% valku, B-rühma vitamiine ning ohtralt mineraalaineid (rauda, tsinki, kaaliumi, seleeni, vaske), oomega-3-rasvhappeid.

Tatar ja tatrajahu
Tatar on kergelt omastatav ja toitev. Aitab korrastada ainevahetust ning hoida diabeedihaigete veresuhkru stabiilsena, alandab nii kolesteroolitaset kui ka vererõhku. Sobib ka gluteenitalumatuse korral.
Olemas on omapärase maitsega tume tatramesi, mis sisaldab palju rohkem antioksüdante kui tavapärane mesi.
Tatart seostatakse eelkõige Venemaa ja juudi köögiga, mõlemas osatakse tatart väärikalt hinnata. Aasia köögis valmistatakse tatrast soba-nuudleid.
Kõige tuntum ja levinum on ehk klassikaline tatrapuder, mida võib pakkuda nii iseseisva toidu kui ka praekõrvasena. Tatra valmistamisel kasutatakse väga sageli meetodit, kus algselt praetakse tatar kuivalt rasvaines läbi, kallatakse vesi peale ning hautatakse siis pehmeks.
Kuigi tatart kiputakse paigutama teravilja hulka, on ta sugulane pigem hapuoblika ja rabarberiga. Tatras on kuni 18% valku, B-rühma vitamiine ning ohtralt mineraalaineid (rauda, tsinki, kaaliumi, seleeni, vaske), oomega-3-rasvhappeid.
Tatar ja tatrajahu
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Tatar ja tatrajahu
TEEMALUGU

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn