Eestlased on läbi aegade endale oma aialapil süüa kasvatanud – puhas naturaalne toit pole midagi uut. Praegu ei tehta seda vahest nii palju, see-eest ostetakse meelsasti talunike käest, viimasel ajal üha rohkem ka mahetoidule pühendunud kauplustest või internetist. Puhas toit on väga trendikas ja juttu sellest rohkem kui kunagi varem. Ometi ei ole kõik tarbijad ega ka skeptikud ilmselt süvenenud, kui palju see öko siis tavalisest erineb ja miks ta rohkem maksab.

"Nagu öö ja päev," võrdleb köögiviljakasvataja Margus Lille tavalist ja mahetoitu. "Kõige suurem erinevus on see, et mahetoit ei sisalda mürkide jääke – kasutada tohib ainult taimseid tõmmiseid. Tänu sellele ei satu mürke ka mulla sisse, mis loob topeltefekti. Ka ei lisata mahepõllumajanduses taimedele selliseid toitaineid nagu lämmastik, mistõttu kasvab taim küll kauem, kuid saab maitsvam. Hea maitse nimel lepivad ka tipprestoranid sellega, et viljade välimus ei ole alati standardne. Inimesed nõuavad niisugust toitu üha rohkem ja valdkond areneb tormiliselt." Tõepoolest, mahetoidu kasvatamisel pole lubatud kasutada kunstlikke taimekaitsevahendeid, mineraalseid lämmastikväetisi ega geneetiliselt muundatud organisme. Eestlased on läbi aegade endale oma aialapil süüa kasvatanud – puhas naturaalne toit pole midagi uut. Praegu ei tehta seda vahest nii palju, see-eest ostetakse meelsasti talunike käest, viimasel ajal üha rohkem ka mahetoidule pühendunud kauplustest või internetist. Puhas toit on väga trendikas ja juttu sellest rohkem kui kunagi varem. Ometi ei ole kõik tarbijad ega ka skeptikud ilmselt süvenenud, kui palju see öko siis tavalisest erineb ja miks ta rohkem maksab. web hosting services top

Tervise nimel

Monica Raud

Eestlased on läbi aegade endale oma aialapil süüa kasvatanud – puhas naturaalne toit pole midagi uut. Praegu ei tehta seda vahest nii palju, see-eest ostetakse meelsasti talunike käest, viimasel ajal üha rohkem ka mahetoidule pühendunud kauplustest või internetist. Puhas toit on väga trendikas ja juttu sellest rohkem kui kunagi varem. Ometi ei ole kõik tarbijad ega ka skeptikud ilmselt süvenenud, kui palju see öko siis tavalisest erineb ja miks ta rohkem maksab.

Tervise nimel

"Nagu öö ja päev," võrdleb köögiviljakasvataja Margus Lille tavalist ja mahetoitu. "Kõige suurem erinevus on see, et mahetoit ei sisalda mürkide jääke – kasutada tohib ainult taimseid tõmmiseid. Tänu sellele ei satu mürke ka mulla sisse, mis loob topeltefekti. Ka ei lisata mahepõllumajanduses taimedele selliseid toitaineid nagu lämmastik, mistõttu kasvab taim küll kauem, kuid saab maitsvam. Hea maitse nimel lepivad ka tipprestoranid sellega, et viljade välimus ei ole alati standardne. Inimesed nõuavad niisugust toitu üha rohkem ja valdkond areneb tormiliselt."

Tõepoolest, mahetoidu kasvatamisel pole lubatud kasutada kunstlikke taimekaitsevahendeid, mineraalseid lämmastikväetisi ega geneetiliselt muundatud organisme.

Eestlased on läbi aegade endale oma aialapil süüa kasvatanud – puhas naturaalne toit pole midagi uut. Praegu ei tehta seda vahest nii palju, see-eest ostetakse meelsasti talunike käest, viimasel ajal üha rohkem ka mahetoidule pühendunud kauplustest või internetist. Puhas toit on väga trendikas ja juttu sellest rohkem kui kunagi varem. Ometi ei ole kõik tarbijad ega ka skeptikud ilmselt süvenenud, kui palju see öko siis tavalisest erineb ja miks ta rohkem maksab.
Tervise nimel
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Tervise nimel
TULIPUNKT

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn