Lihtne, aga mõjub pidulikult! Pisikeses purgis peediketšup teeb kindlasti kellelegi rõõmu, nii et valmista seda mõnusat hoidist rohkem.

Peekonisse mähitud sea sisefilee peediketšupi ja hautatud punase kapsaga Kogus: neljale Valmistamisaeg: 2 tundi Liha: 650 g sea sisefileed soola, musta pipart 150 g õhukesi suitsupeekoniviile võid ja õli praadimiseks Pane ahjuvorm (milles hiljem liha küpsetad) 80 kraadi juurde sooja. Hõõru filee soola ja pipraga kokku. Laota peekoniviilud lõikelauale ja keera need filee ümber. Vajaduse korral kasuta hambatikke kinnitamiseks. Kuumuta kuumal pannil või ja õli ning prae fileed ümbritsev peekon igast küljest kuldpruuniks. Tõsta filee ahjus soojenenud vormi, vala peale praadimisest pannile jäänud vedelik ning küpseta liha 80kraadises ahjus 1,5 tundi. Lase lihal 10 minutit seista, siis lõika viiludeks ja tõsta koos kapsaga vaagnale. Kata liha peediketšupiga. Kapsas: 1 kg punast kapsast 50 g võid 3 sl mett 2 sl palsamiäädikat 1 sibul 10 nelgitera 1 loorberileht 1 kaneelikoor 5 dl kanapuljongit 5 dl punast veini 4 sl jahu 1 tl soola Lõika kapsas ribadeks. Kuumuta poti põhjas või ja suhkur, kuni viimane hakkab karamellistuma. Lisa kapsaribad ja äädikas. Lisa viilutatud sibul, nelk, kaneelikoor ja loorber. Vala peale ka puljong, hauta kapsast aeg-ajalt segades 45 minutit. Lisa vein, jahu ja sool. Lase uuesti keema tõusta ja madalal kuumusel 10 minutit podiseda. Peediketšup: 400 g keedetud peeti 1 punane sibul 250 ml õunaäädikat 100 ml pruuni suhkrut 0,5 tl soola 1 tl jahvatatud koriandrit 0,5 tl jahvatatud nelki Pane tükkideks lõigatud peet koos suhkru ja äädikaga potti ning aja keema. Keeda keskmisel kuumusel 25 minutit. Püreesta segu ning maitsesta soola, koriandri ja nelgiga. Lihtne, aga mõjub pidulikult! Pisikeses purgis peediketšup teeb kindlasti kellelegi rõõmu, nii et valmista seda mõnusat hoidist rohkem. web hosting services top

Kingi maitseid

Retseptid ja fotod Andra Kalda

Lihtne, aga mõjub pidulikult! Pisikeses purgis peediketšup teeb kindlasti kellelegi rõõmu, nii et valmista seda mõnusat hoidist rohkem.

Peekonisse mähitud sea sisefilee peediketšupi ja hautatud punase kapsaga

Kogus: neljale

Valmistamisaeg: 2 tundi

Liha:

650 g sea sisefileed

soola, musta pipart

150 g õhukesi suitsupeekoniviile

võid ja õli praadimiseks

Pane ahjuvorm (milles hiljem liha küpsetad) 80 kraadi juurde sooja. Hõõru filee soola ja pipraga kokku. Laota peekoniviilud lõikelauale ja keera need filee ümber. Vajaduse korral kasuta hambatikke kinnitamiseks. Kuumuta kuumal pannil või ja õli ning prae fileed ümbritsev peekon igast küljest kuldpruuniks. Tõsta filee ahjus soojenenud vormi, vala peale praadimisest pannile jäänud vedelik ning küpseta liha 80kraadises ahjus 1,5 tundi. Lase lihal 10 minutit seista, siis lõika viiludeks ja tõsta koos kapsaga vaagnale. Kata liha peediketšupiga.

Kapsas:

1 kg punast kapsast

50 g võid

3 sl mett

2 sl palsamiäädikat

1 sibul

10 nelgitera

1 loorberileht

1 kaneelikoor

5 dl kanapuljongit

5 dl punast veini

4 sl jahu

1 tl soola

Lõika kapsas ribadeks. Kuumuta poti põhjas või ja suhkur, kuni viimane hakkab karamellistuma. Lisa kapsaribad ja äädikas. Lisa viilutatud sibul, nelk, kaneelikoor ja loorber. Vala peale ka puljong, hauta kapsast aeg-ajalt segades 45 minutit. Lisa vein, jahu ja sool. Lase uuesti keema tõusta ja madalal kuumusel 10 minutit podiseda.

Peediketšup:

400 g keedetud peeti

1 punane sibul

250 ml õunaäädikat

100 ml pruuni suhkrut

0,5 tl soola

1 tl jahvatatud koriandrit

0,5 tl jahvatatud nelki

Pane tükkideks lõigatud peet koos suhkru ja äädikaga potti ning aja keema. Keeda keskmisel kuumusel 25 minutit. Püreesta segu ning maitsesta soola, koriandri ja nelgiga.

Kingi maitseid
Lihtne, aga mõjub pidulikult! Pisikeses purgis peediketšup teeb kindlasti kellelegi rõõmu, nii et valmista seda mõnusat hoidist rohkem.
Kingi maitseid
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kingi maitseid
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiilirubriik

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1

OÜ Marikiri